NOCTURNAL BREED – Oslo – Oslo, Club Maiden

NOCTURNAL BREED – Oslo – Oslo, Club Maiden

Club Maiden er et relativt nyåpna sted i Oslo, og for min del starter dette bra. Snille priser på øllen før klokka ti, og bare god musikk over anlegget. Dette er et sted som burde svinges innom oftere.  

Men denne kvelden var det ikke byen som stod på planen, derimot var det konserten med Nocturnal Breed og Waklevören. Og det ikke mindre enn på bursdagen til Geir Kolden, som mange sikkert kjenner til, blant annet som metalljournalist for NRK.

Nocturnal Breed er først på scenen og smeller i gang hardt som bare det. Og gjennom kjøret høres låter som er kjente og kjære, samt 3 smakebiter fra den kommende skiva. Og etter publikum å dømme kommer den til å bli godt mottatt. Kvelden bar preg av knakende god lyd, og til å være en sen tirsdags kveld var det bra oppmøte – med mye liv i.

Waklevören leverer alltid bra, og det har jeg full tro på at dem gjorde denne gangen også, men siden konserten ble forsinka, og togtidene er satt opp av Satans personlige assistent, fikk jeg dessverre ikke sett de denne kvelden.

Allikevel flott levert av Nocturnal Breed, og tommel opp for bra utested!