AURA NOIR – The Merciless

AURA NOIR – The Merciless

Verdens beste black thrash metal band heter Aura Noir. Dette beviste bandet under årets Hole In The Sky Festival i Bergen. Og de beviser det enda mer på denne skiva kalt The Merciless. Skiva er utgitt på det nystartede plateselskapet til Nocturno Culto. Tyrant Syndicate er navnet og det bør du bite deg merke i med en gang.

Bare for å ha sagt det, denne skiva fortjener langt mer enn den sekseren den har fått. 12 hadde passet bedre, for dette er så til de grader rått og genialt og magnifique, og det er sjelden eller aldri man hører noe lignende. Apollyon og Aggressor bytter på de vokale plikter og det gjør de meget bra begge to. Ikke mange band som har 2 medlemmer som bytter på å spille trommer og det vokale. Og i tillegg gjør det så bra som disse gutta gjør. Man skal helle ikke glemme Blasphemer på gitar. Uten ham hadde ikke dette blitt like tøft og rått. Eller hadde det det? Uansett så klarer disse 3 karene å produsere låter som virkelig river ut tarmene ut av kroppen din. Og det uten at du blir dårlig av det.

Upon The Dark Throne er tittelen på åpningslåta, og er ikke dette den ultimate Aura Noir låta, så vet ikke jeg. Den er bare så forpult herlig å høre på og det burde fulgt med headbangergaranti på denne låta. Enten du bare sitter der og lytter til skiva eller om du leser eller noe annet intellektuelt samtidig som skiva surrer i bakgrunnen, så begynner nakkemusklene å jobbe enten bevist eller ubevist med en gang denne låta starter. Det samme kan for så vidt sies om andrelåta Condor, selv om det ikke helt er det samme drivet på denne. Men, disse 2 låtene er mine absolutte favorittlåter fra The Merciless og jeg garanterer at mange er enige med meg etter å ha hørt skiva. De resterende låtene er heller ikke av så mye dårligere kvalitet og nå er det bare en ting du kan gjøre: Gå å kjøp Aura Noir `The Merciless`.