DESTRUCTION – Release From Agony

DESTRUCTION – Release From Agony

Denne Destruction skiva skiller seg litt ut fra de øvrige. Man kan nesten si at Destruction skivene kan man dele opp i 3 deler. Først har man skivene fram til og med Eternal Devastation, så har man de man kaller for neo-Destruction tiden, det vil si tiden da Schmier ikke var med og så har vi de 3 siste skivene etter at Schmier kom med igjen. Release From Agony kom etter Eternal Devastation og var en stor overgang. Den var ikke en dårlig skive, den var bare bra på en annen måte. En utvikling av thrashen som bandet ble så kjent for på midten av 80 tallet og som de heldigvis gikk tilbake til etter at Schmier kom tilbake i 2000.

Låtene på Release From Agony var mer tekniske enn de tidligere låtene og lyden var langt bedre, men litt vel mye polert kanskje. De var i tillegg mye tyngre og gitarlyden var annerledes. Låtene Release From Agony, Unconscious Ruins, Incriminated og Survive To Die var alle meget bra låter. Jeg må allikevel innrømme at jeg fortrakk Sign Of Fear. Akkurat den låta var langt tyngre og hadde et roligere tempo enn de øvrige låtene Destruction hadde kommet med fram til da. Det er vel heller ingen av den samme typen som er kommet i ettertid heller.

Release From Agony ble den siste studioskiva til Destruction før Schmier skilte lag med Mike og resten av bandet. Tenker du på å gå til innkjøp av skiva, bør du være forberedt på at dette på en måte er noe annerledes enn for eksempel Infernal Overkill, Eternal Devastation og The Antichrist. Finner du den i en platebutikk så bør du høre den før du kjøper. For det er ikke sikkert at du liker det du hører. Jeg liker skiva ganske godt og derfor gir jeg den en sterk firer.