DARKTHRONE – Under A Funeral Moon

DARKTHRONE – Under A Funeral Moon

Etter andreskiva A Blaze In The Northern Sky, kom Darkthrone med denne knallskiva. Det er delte meninger om hvilken som er best, men i dag heller jeg litt til Under A Funeral Moon. Men det kommer litt an på dagsformen egentlig.

Under A Funeral Moon er en videreutvikling av stilen Darkthrone startet med A Blaze, Den er fortsatt like iskald og primitiv på en positiv måte. Den inneholder mange gode låter, og her kunne jeg ramset opp alle sammen som favorittlåter. Og det tror jeg nesten at jeg gjør. Natassja In Eternal Sleep, Summer Of The Diabolical Holocaust, The Dance Of Eternal Shadows, Unholy Black Metal, To Walk The Infernal Fields, Under A Funeral Moon, Inn I De Dype Skogers Favn & Crossing The Triangle Of Flames. Sånn, der var det gjort.

Lyden er kald og primitiv som musikken, og passer som hånd i hanske for Darkthrone. Slik skal det være og slik har det blitt på mange skiver etterpå. Det er bare slik Darkthrone er, og det er slik vi vil at Darkthrone skal være. Genialt for å si det med et ord.

Her kunne man ha sittet i evigheter og skrevet godord etter godord. Men det meste er skrevet om Darkthrone og Under A Funeral Moon, og jeg lar det bli med disse få ordene. Skiva er genial og dermed basta. Har du den ikke i samlinga, bør du ta kontakt med en herre i hvit frakk fortest mulig.