11.02.2017

KEISER - Sitt livs siste samleie

Av Rune Grande

Keiser_header_17.jpg
KEISER
er et relativt ferskt metalband fra Levanger i Nord-Trøndelag. De spiller black metal, har sitt debutalbum ferdiginnspilt allerede og de har for tiden tre liveopptredener bankers. Eternal Terrors Rune Grande tok bruk av e-mail og fikk i stand dette intervjuet med herr Mikael Torseth, en av gruppas originalmedlemmer, i et forsøk på å bli litt mer kjent med nord-trønderne og deres musikk.
Les mer


28.09.2012

DYST - Slipper plate

Av Sandra Edvardsen Gjerd

Dyst_header_12.jpg
Det hardtslående metalcorebandet DYST slipper sin første fullengder i dag fredag 28. september! I den anledning har Eternal Terror skribent Sandra Edvardsen Gjerd tatt en prat med ungguttene fra Sotra utenfor Bergen.
Les mer


13.03.2012

Eternal Terror anbefaler: BITS BETWEEN

Av Kenneth Sporsheim

BitsBetween_2.jpg
Eternal Terror fortsetter å søke etter nye band som er på vei oppover. Denne gang har søkelyset falt på bandet Bits Between fra Østfold. Gutta i bandet har selv plassert seg i Punk/Hardcore  kategorien.
Les mer


13.11.2011

RHINESTONE - Ungdom som kjedet seg

Av Espen Haukelid

Rhinestone_header.jpg
Nedstemte gitarer og tunge riff var det som møtte meg en torsdagskveld på Checkpoint Charlie i Stavanger. Rhinestone, som består av Simen Midtbø på gitar, Toralf Årsvoll på trommer, Jonas Onarheim på bass og Anwar Ajmi på gitar samt vokalarbeid, var helt ukjent for meg, men etter å ha levert en glimrende konsert med mye liv og god musikk fikk jeg slått av en prat med gjengen litt senere på kvelden.
Les mer


21.10.2011

SANDMARX - Moderne hardrock

Av Sandra Edvardsen Gjerd

Sanfmarx_header.jpg
Eternal Terror skribent Sandra Edvardsen Gjerd har tatt en prat med det bergensbaserte bandet SandmarX og etter som dette handler om et relativt ferskt band, lar vi dette være det aller første intervjuet i vår nye serie med "nye" band. Denne serien har vi kalt The Debutant Series.
Les mer


  [Viser 1 - 5]