28.11.2014

MARISSA MARTINEZ (Cretin)

Av Rune Grande
(Relapse Records)

Cretin_header_14.jpg
MARISSA MARTINEZ
er vokalist og gitarist i det amerikanske death metal og grindcore bandet CRETIN. Bandet ble dannet tilbake i 1992, men de ble oppløst fire år senere. Heldigvis startet Marissa og hennes bandkompisene opp igjen i 2001, og i dag er de her med sin andre fullengder. Den har fått tittelen "Stranger" og er verdt en lytt om du liker din metal tøff, variert og brutal. Marissa startet med ekstrem metal vokal da hun var 17 år og innrømmer gjerne at hun mer eller mindre skader stemmen sin hver gang hun gjør vokal. Les mer om dette og mer. Her er The Deepthroat Series med Marissa Martinez fra CRETIN.
Les mer


11.06.2014

TOM BRUMPTON (Akarusa Yami)

Av Rune Grande

AkarusaYami_header_14.jpg
Denne karen er vokalist og frontmann i det engelske bandet Akarusa Yami. De gjestet Trondheim i mars i år under Trondheim Metalfest og satte visse spor iallefall på undertegnede med sin aggressive og teknisk givende extreme metal. Tom begynte å synge for ti år siden. Han setter stor pris på vokalister som har variert vokal og som tør å gjøre noe litt annereledes enn alle de andre og han er stor fan av vårt forrige offer i denne serien, Alissa White-Gluz i Arch Enemy. Her er Tom Brumpton fra Akarusa Yami og hans bidrag til The Deepthroat Series.
Les mer


31.05.2014

ALISSA (Arch Enemy)

Av Rune Grande
(Century Media)

ArchEnemy_header_14.jpg
Her er dama som tok over frontrollen i ARCH ENEMY etter at ANGELA GOSSOW bestemte seg for å finne på noe annet. Alissa er en 28 år ung frøken som har erfaring som livevokalist for blant andre Nightwish og Kamelot. Hun begynte å growle som 17-åring etter å ha hørt på Arch Enemy plata "Wages of Sin". Alissa har mange sterke meninger om extreme vokal og har sin forgjenger i Arch Enemy som et av sine forbilder. Her er ALISSA WHITE-GLUZ og hennes bidrag til The Deepthroat Series.
Les mer


27.03.2014

CHUDY (Trauma)

Av Rune Grande

Deepthroat_Trauma_Chudy_14.jpg
Artur "Chudy" Chudewniak
er, til tross for at det er 12 år siden han startet i bandet, ferskeste medlem i det polske death metal bandet Trauma. Han begynte første gangen i 2002, forlot bandet i 2006 før han igjen tok over mikrofonen tre år senere. Og den har han holdt fast i siden da. Her kommer hans bidrag til The Deepthroat Series.
Les mer


28.09.2013

LEIF (Victimised & Katechon)

Av Rune Grande

Deepthroat_Leif_header_13.jpg
LEIF fra VICTIMISED, KATECHON, SKÜLL og KAOS SS er en av de mest kraftfulle extreme metal vokalistene i landet og her kommer hans bidrag til The Deepthroat Serie.
Les mer


17.01.2013

MARJA PANIC (The Way of Purity)

Av Rune Grande
(Wormholedeath)

(...this article is in English...)
TWOP_header_13.jpg
Det er på tide å ta opp igjen tråden med vokalistintervjuer og første person ut er vokalist i THE WAY OF PURITY. Hun heter MARJA PANIC og her kommer hennes bidrag til The Deepthroat Series.
Les mer


18.03.2012

TOR ERIK SIMENSEN (No Dawn) - What the hell

Av Rune Grande

NoDawn_header_11.jpg
TOR ERIK SIMENSEN skal snart ut på Norgesturne sammen med et av sine store forbilder innen extreme vokal. Bandet hans, NO DAWN, er valgt ut som support på alle 4 konsertene CANNIBAL CORPSE gjør i Norge i begynnelsen av juni og her får Tor Erik muligheten til å oppleve og kanskje bli litt mer kjent med Cannibal Corpse vokalist George Corpsegrinder Fisher. Men hvem er egentlig Tor Erik Simensen? Finn ut mer om denne hyggelige og blide nordtrønderen i den 53. utgaven av The Deepthroat Series.
Les mer


15.09.2011

PETER (Vader) - Necrolust

Av Rune Grande
(Nuclear Blast)

(...this article is in English...)
Vader_header_11.jpg
PIOTR "PETER" WIWCZAREK fra VADER er selve sjefsgrowleren fra de polske kullgruvene. VADER er et av de bandene i verden som turnerer mest og da er det virkelig viktig å holde stemmen ved like. Peter begynte sine vokale plikter for 23 år siden og forteller her at han brukte noen år på å utvikle sin vokal til en ble slik han ønsket. Han forteller også hvordan han tar vare på stemmen men også at han ikke er redd for å eksperimentere litt, selv om det kan føre til merkelige lyder dagen derpå. Her er PETER fra VADER og hans bidrag til THE DEEPTHROAT SERIES.
Les mer


07.09.2011

CHRIS REIFERT (Autopsy) - Drink tons of alcohol

Av Rune Grande
(Peaceville)

(...this article is in English...)
Autopsy_header_11.jpg

Denne karen er en levende legende. Han var med å starte Autopsy, kanskje det mest brutale bandet i The Bay Area tilbake i 1987. Det er ikke så veldig mye info man har fått ut av Chris i dette intervjuet, bortsett fra litt drikkehumor blant hans korte svar. Her er uansett Chris Reifert fra Autopsy og hans bidrag til The Deepthroat Series.


Les mer


13.07.2011

JULIEN TRUCHAN (Benighted) - Be patient

Av Rune Grande
(Season of Mist)

(...this article is in English...)
Benighted_header_11.jpg
JULIEN TRUCHAN er sjefsgrowler i det franske brutale death metal bandet BENIGHTED. Han begynte sin vokalistkarriere etter å ha kjøpt "Butchered at Birth" av Cannibal Corpse ved en feiltakelse. Ikke likte han skiva og vokalen til å negynne med en gang, men heldigvis, kan man vel si, begynte han å interessere seg for extreme vokal og nå i dag har han 15 års erfaring. Julien forteller her at det var Barney (Napalm Death) og Sven (Aborted) som sammen med Chris Barnes som har vært hans største inspirasjonskilder. Les mer om dette dyktige franske monsteret, her er Julien Truchan fra Benighted og hans bidrag til The Deepthroat Series.
Les mer


  [Viser 1 - 10]