20.06.2015

DIOGO BASTOS (Satyricon)

Av Rune Grande

G-String_DiogoBastos_header_15.jpg
Diogo Bastos
fra Luxembourg har vært fast livegitarist i Satyricon siden 2013. Han er i tillegg med i Scarred fra hjemlandet, et band som har holdt det gående siden 2003. Diogo ble utfordret av en av jentene i Dictated (Sonja Schuringa) og svarte fyldig på alle våre spørsmål. Her er Diogo Bastos fra Sayricon og hans bidrag til The G-String Series.
Les mer


19.04.2015

MORTEN TELOCH IVERSEN (Nidingr & Mayhem)

Av Rune Grande

G-StringSeries_Teloch_header_15.jpg
Nestemann ute i The G-String Series er en kar som heter Morten Iversen og han kaller seg Teloch. Han spiller blant annet i bandene MAYHEM, NIDINGR og THE KONSORTIUM. Har har vært innom ORCUSTUS og spilt live for blant andre 1349, GOD SEED og GORGOROTH. Han har også vært innom OV HELL.
Les mer


17.04.2015

PAUL RYAN (Origin)

Av Rune Grande
(Agonia Records)

Origin_header_14.jpg
Her kommer et nytt kapittel i The G-String Series og denne gangen har vi fått fatt i PAUL RYAN fra det amerikanske death metal bandet ORIGIN.
Les mer


22.02.2015

DICTATED - Sonja & Jessica - Double Trouble

Av Rune Grande
(Metal Blade)

G_String_Dictated_Sonja_Jessica_15.jpg
Det nederlandske death metal bandet DICTATED har to tøffe jenter med hver sin gitar i front. Bandet er for tiden aktuelle med sitt andre album de har valgt å kalle "The Deceived" og i den forbindelsen lot vi Sonja Schuringa og Jessica Otten gi sine velformulerte bidrag til The G-String Series.
Les mer


16.02.2014

MISTER (Trauma)

Av Rune Grande

G-String_Trauma_Mister_14.jpg
TRAUMA var et av de første death metal bandene i Polen med en viss kommersiell suksess. Bandet ble startet opp i 1992 etter fire år som Thanatos og gitarist Jaroslaw "Mister" Misterkiewicz har vært med siden starten. Her kommer hans bidrag til The G-String Series.
Les mer


16.06.2013

ETHAN LANE (Lecherous Nocturne) - Art does not exist without self-expression

Av Rune Grande
(Unique Leader Records)

(...this article is in English...)
G-String_EthanLane_13.jpg
ETHAN LANE er en av gitaristene i det amerikanske death metal bandet LECHEROUS NOCTURNE. Bandets medlemmer har blant annet fartstid i Nile og musikken blir av mange omtalt som brutal og teknisk glimrende. Ethan begynte i bandet i 2009, men begynte å spille gitar allerede som ni-åring. Han har mye å dele med oss i sitt bidrag til The G-string Series, så dette intervjuet er vel verdt å bruke noen minutter på.
Les mer


07.05.2013

BILL VISSER (Psychoprism) - Passion creates the feeling

Av Matt Coe

Psychoprism_header_13.jpg
Noen ganger når man er på konsert blir man overrasket over enkelte musikere og dette skjedde med Eternal Terror skribent Matt Coe da han skulle se U.D.O. Poughkeepsie, NY tidligere i vår. Åpningsbandet Psychoprisms gitarist Bill Visser imponerte Matt og så snart han var hjemme, ble kontakt opprettet med Bill og G-String intervju avtalt. Her kommer det ferdige intervjuet.
Les mer


23.04.2013

THORMODR (Imbalance) - Er blitt for gammal til å drømme

Av Rune Grande

G-String_Thormodr_13.jpg
Thormodr kaller gitaristen i Imbalance seg. Han har spilt gitar i snart 17 år og blir av mange sett på som en sykt god gitarist og da måtte det være på sin plass med et lite intervju. Han har mange meninger om gitar og gitarister, han er for gammel til å drømme, det var "Arise" som formet ham som ung gitarist og her kommer hans bidrag til The G-String Series.
Les mer


04.03.2013

ROB OORTHUIS (Centurian) - It's in the fingers

Av Rune Grande
(Listenable Records)

(...this article is in English...)
G-String_Centurian_Rob_13.jpg
Rob Oorthuis er gitarist og vokalist i de nederlandske death metal bandene Centurian og Nox. Han begynte å spille som 16-åring, han er stor fan av Mr Buckethead og den amerikanske gitaristen Shawn Lane i tillegg til gitargud Trey Azagthoth fra Morbid Angel. Rob er ganske åpen i dette intervjuet og deler blant annet med oss at "Hell at Last", en av de mest kjente låtene til Centurian ble ferdig mens han satt på dass. Her er Rob Oorthuis fra Centurian og hans bidrag til The G-String Series.
Les mer


14.02.2013

KJELL ÅGE DAMAGE KARLSEN - Angus

Av Rune Grande

G-String_DamageKarlsen_13.jpg
Gitaristintervju med Kjell Åge Damage Karlsen ble egentlig tatt under Hell Music Festival i 2007. Det året den festivalen nesten måtte sette kroken på døra etter feilslått booking og stor publikumssvikt, uten at Damage Karlsen og Breed var noe skyld i det. Men her forsvant opptaket før det ble noe redaksjonelt av det. Vi i ET har selvsagt lenge hatt lyst til å ta dette på nytt og når Damage Karlsen plutselig blir rikskjendis gjennom sin melodi Grand Prix deltakelse med bandet Gromth, tok vi sjansen på å prøve. Han svarte kjapt og her kommer endelig The G-String Series og Kjell Åge Damage Karlsen.
Les mer


  [Viser 1 - 10]