15.02.2015

CHRIS VOLCANO (Abominator)

Av Rune Grande
(Hells Headbangers)

Abominator_header_15.jpg
CHRIS VOLCANO
har vært trommeslager og vokalist i det australske black/death metal bandet ABOMINATOR siden starten i 1994. Han er også trommis og tidvis vokalist i IGNIVOMOUS og var fra 1994 til 1995 trommis i kultbandet DESTRÖYER 666. Chris er en reflektert veteran i det australske etreme metal miljøet og her kommer hans bidrag til The Blast Beast Series.
Les mer


14.09.2014

FREDDY BOLSØ

Av Rune Grande

BlastBeast_Freddy_header_14.jpg
FREDDY BOLSØ
er en allsidig trommis som spiller i flere forskjellige band og sjangere. Han er for eksempel med i KYSTFOLKET, DELETED WAVEFORM GATHERINGS og TRE SMÅ KINESERE. Og innimellom er han å se som supertaktholder i death metal bandet BLOOD RED THRONE. Her er hans bidrag til The Blast Beast Series.
Les mer


22.06.2014

MALY (Trauma)

Av Rune Grande

BlastBeast_Trauma_Maly_14.jpg
Polske TRAUMA er et band jeg hadde veldig sansen for på begynnelsen av dette milenniumet. Hvorfor jeg mer eller mindre glemte dem, var vel kanskje den enorme mengden andre gode band som dukket opp. Dermed ble Trauma overlatt til sin del av verden og jeg konsentrerte meg om min. Men verden er liten og en sommer en gang for snart to år siden, dukket det opp en polakk på jobb og det viste seg at han var både bror av trommisen i Trauma og manager for bandet. Vel, for å gjøre en lang historie kort, vi fant tonen, eg fikk igjen opp øynene for Trauma og tre intervjuer med bandet ble sendt til Polen. Dette er det siste av disse tre, og så får vi se om jeg denne gangen klarer å holde på interessen for dette meget gode polske death metal bandet. Her er Maly fra Trauma og hans bidrag til The Blast Beast Series.
Les mer


19.06.2014

KENT SKJEFLO (No Dawn)

Av Rune Grande

NoDawn_header_14.jpg
KENT SKJEFLO
er trommis i Steinkjerbandet NO DAWN. Han spiller death metal, ser opp til Behemoth trommis Inferno og har flere gode meninger og tips som unge trommiser kan dra nytte av. Her er hans bidrag til The Blast Beast Series.
Les mer


19.05.2014

TOM COLLINS (Morgue Orgy)

Av Rune Grande

MorgueOrgy_header_14.jpg
Tom Collins er trommeslager i det britiske melodiøse death metal bandet Morgue Orgy. Bandet er for tiden aktuelle med sitt debutalbum "The Last Man on Earth". Tom forteller her blant annet at Shannon Lucas er hans største inspirasjonskilde, at han føler trommiser ikke helt blir tatt like seriøse som andre musikere og at det er viktig med en pause nå og da for å kunne yte maksimalt. Her er Tom Collins fra Morgue Orgy og hans bidrag til The Blast Beast Series.
Les mer


19.04.2014

BJØRN TORE ERLANDSEN (Aspherium)

Av Rune Grande

Aspherium_header_14.jpg
Bjørn Tore Erlandsen
begynte som trommis i Aspherium i 2007 og i Okular tre år senere og han er fortsatt taktholder i begge disse bandene. Jeg traff han første gang under turneen han gjorde med førstnevnte band sammen med Decapitated og Blood Red Throne og her har dere hans bidrag til The Blast Beast Series.
Les mer


16.04.2014

KEN BEDENE (Aborted)

Av Rune Grande
(Century Media)

Aborted_header_14.jpg
Ken Bedene
er en 24 år gammel amerikansk trommeslager som blant annet spiller for belgiske Aborted. Han er også aktiv i de amerikanske bandene System Divide og Fallon og har en fortid i blant andre Abigail Williams og Abysmal Dawn. Her er hans bidrag til The Blast Beast Series.
Les mer


19.03.2014

LUKE BOUTIETTE (Embryonic Devourment)

Av Rune Grande
(Deepsend Records)

EmbryonicDevourment_header_14.jpg
LUKE BOUTIETTE
er trommeslager i det amerikanske death metal bandet EMBRYONIC DEVOURMENT og der har han dunket og slått siden bandets opprinnelse i 2003. Tre fullengdere, en split og en EP er det fasiten på det fysiske plan og Luke forteller her blant annet om hvordan har blir motivert til å spille, hvorfor John Longstreth er hans største inspirator og hvordan han mener unge trommiser skal trene for å bli dyktigst mulig. Her er The Blast Beast Series og Luke Boutiette fra Embryonic Devourment.
Les mer


28.02.2014

AKI VIITALA (Shot at Dawn)

Av Rune Grande

BlastBeast_AkiViitala_header_14.jpg
AKI VIITALA
er trommeslager i det melodiøse og tøffe death metalbandet SHOT AT DAWN. Her kommer hans bidrag til The Blast Beast Series.
Les mer


20.02.2014

ERIK RÖJÅS (Claymords)

Av Karina Cifuentes

BlastBeast_ErikRojaas_header_14.jpg
ERIK RÖJÅS
er trommeslager i FRANTIC AMBER og NEKRODILIRIUM. Han har en fortid i NETHERBIRD og denne uka ble det klart at han er tatt inn i varmen i CLAYMORDS. Da må det være på sin plass med en liten trommeprat og derfor kommer nå Eriks versjon av THE BLAST BEAST SERIES.
Les mer


  [Viser 1 - 10]