TOTSÅSROCK 2021

TOTSÅSROCK 2021

TOTSÅSROCK Festival 2021

TotsåsRock er en 2-dagers festival med metall og hardrock. Arrangementet skjer på et stort setertun i villmarksbyga Lierne, ved foten av Østre Brandsfjell, omgitt av bjørn, jerv, gaupe og troll.

TotsåsRock er en helt unik 2-dagers hard rock/metal festival midt i Lierne beste villmark. Midt blant bjørn, jerv, gaupe å troll skal 9 stk hardtslående band fremføre sine konserter, mens publikum koser seg på den store arenaen ved BjønnHove/Sørsetra.
Ingen kø, ingen trengsel, bare trivsel. Villmarka, lokalbrygget drikke, lokalprodusert håndverksmat og fantastisk stemning, skal gi den en opplevelse du aldri vil glemme. Bjørnen, stedets norrøne og samiske historikk , samt de lokale tradisjonene, er sentrale element på festivalen. Bandene hentes både regionalt, nasjonalt og internasjonalt.
2021 blir det 5. året TotsåsRock arrangeres. Åpningsseremonien er legendarisk hvert år, og holdes strengt hemmelig.
Festivalarenaen kan skilte med bl.a Norges største tro kopi av Fender Stratocaster, en bjørneavstøping i naturlig størrelse, og en 2m3 stor hodeskalle.

TOTSÅSROCK 2021 har følgende lineup: Baby Snakes, Pånnivågn, Axe Toss, No Dawn, Vicinity, Blånæggel, Warzaw, Arania og Feet-Punk

 

OM TOTSÅSROCK

Velkommen til en enestående rock- og metallfestival i villmarken i Lierne, med en line-up som er ment for å få deg til å forstå hva sjangeren innebærer!

Du får musikk av høy kvalitet, råheten i villmarken rett utenfor teltdøren din, og kanskje en bjørn eller annet villmarksliv som bekrefter hvor du er …alt som måtte kreves for å kjenne rocken og metallen helt inn i margen!

Vi gleder oss til å se deg og sørge for at din opplevelse blir uforglemmelig!

Rock on you crazy shit!

Billetter finner du her https://kultar.no/billetter/totsasrock/

Eventinfo https://www.facebook.com/events/672928860294046/

https://totsaasrock.no/