Ny utgivelse fra Law of All

Ny utgivelse fra Law of All

Ny utgivelse fra Oslo baserte rock trio Law of All

«Push it! Push it! Push it!»  

Inspirert av Salt-N-Pepa – låten med samme navn, går det kinky budskapet i Law of All sin nye singel rett til poenget! I tider med sosial distansering og lockdown som vi alle lever i, er denne sangen om one-night stands nesten litt vanskelig å se for seg. «Pushit!» feirer satirisk spenningen med one-night stands, men reflekterer rundt pinligheten og bitterheten som kan følge dagen derpå. Å diskutere et av livets mer kompliserte spørsmål krever at man holder tunga rett i munn, denne låta gjør akkurat dette. Musikalsk, demonstrerer den nye singelen til Law of All sin egenskap til å levere sitt eget ‘brand’ av radiovennlig, fuzzete låter som vil fylle dansegulvet.  

 

Den noen ganger humoristiske tonen som drives i bandet, leder drivkraften i den tilhørende musikkvideoen til deres nye singel (videoen kommer noen uker etter singelslippet). Videoen ble filmet på den populære rockebaren «Rock In» på Grønland, øst i Oslo sentrum. Med klubben som ser desperat tom ut, fremstiller videoen en nøyaktig refleksjon av de harde tidene som har rammet Oslos kulturliv det siste året.   

 

Law of All er en Oslo-basert rocketrio bestående av Amir Yaakoubd på vokal og gitar, Henric Lundgren på vokal og bass, og Jens Loqvist på trommer og perkusjon. Lydbildet deres er best beskrevet som «eksplosiv og groovy riff-orientert rock med en massiv og skitten sound» (-Disharmoni.no-).  

«Pushit!» er deres første utgivelse i 2021, og følger opp en travel utgivelsesplan i 2020 hvor bandet ga ut tre singler. De tre utgivelsene ble møtt med bred kritikerros, hvilket ledet til flere gode anmeldelser på både nasjonale og internasjonale musikkblogger slik som: The Wilhelmsens, ComeHereFloyd, Distribution, og Chalkpit. De har blitt A-listet på både nasjonal radio (Radio Nova, Radio Revolt, SRiB, Ordentlig Radio, Radio Nord Norge) og internasjonal radio (UK Independent, NotYourFan Radio). Musikkvideoen til deres tidligere singel «Stuck» klarte å fange oppmerksomheten til Jennie Vee, bassist i Eagles of Death Metal, som delte den på sin Instagram-konto! Til slutt, deres singel «Zeal and Fire» ble omtalt på Disharmoni.no ‘2020: Våre favorittlåter fra Norge’. Law of All planlegger å gi ut sin debut-EP høsten 2021. 

https://www.facebook.com/LawOfAll/