Veins ute med nytt album idag

Veins ute med nytt album idag

Veins ute med nytt album idag via Slinger Records

 

Oslo-baserte electronica/rock/galskap duo Veins slipper albumet "May I Pour You Another Glass Of Wine While You Enjoy Veins’ Third Album Sir? Splendid!" 19 april via det nyoppstartede plateselskapet SlingerRecords.

Denne gangen er duoen tilbake med sin mest kommersielle utgivelse til dags dato. Her bugner det over av låter, som selv Vegard «Shortcut» Larsen, ville hatt gleden av å smelle inn på VG-Lista Topp 20 da det enda var en greie. Bak den lystige og skitne sukkersøte poppen lurer det riktignok en alvorsbetont lyrisk tyngde som setter blant annet priskrigen mellom Kiwi og Rema 1000 på agendaen i låta «Axes High» (Gjestes av Bjørnar Kristiansen fra doombandet Dwaal). I den vocoder-tunge klubb-bangeren «Basement Pregnancy Blues» fortelles det om hvorfor du ikke burde dra på space exploration med Ellen Ripley og i låta «Born Yet Unborn» får vi den klassiske fortellingen om en ateist som tvangskristnes etter en relativt fuktig kveld på byen.

Om du liker alle sjangre i hele verden stappet inn i godt og vel 30 minutter med spilletid, så er "May I Pour You Another Glass of Wine While You Enjoy Veins Third Album, Sir? Splendid!" skiva for deg.

 Veins: https://www.facebook.com/veinsoslo

 

SlingerRecords: https://www.facebook.com/slingerrecords

 

 

Music is supposed to be fun right?