INFERNO 2021 AVLYSES – NYE DATOER FOR 2022

INFERNO 2021 AVLYSES – NYE DATOER FOR 2022

 

 

INFERNO 2021 AVLYSES – NYE DATOER FOR 2022

 

Dessverre så kan ikke Inferno 2021 gå som planlagt på grunn av situasjonen med Covid-19-pandemien og restriksjonene rundt pandemien.

Igjen vil vi takke alle våre partnere, crew og frivillige for alt samarbeid i forbindelse med Inferno 2021 og vi håper alle ser frem mot Inferno 2022.

Inferno 2022 vil bli avholdt 14. – 17. april 2022.

Vi har vært i samtale med alle band som skulle opptre på Inferno 2021 og tilbudt de om å spille i 2022. Vi ønsker å takke alle band som har takket ja til å spille hos oss i 2022. Så langt har vi fått bekreftet:

Kreator, Mayhem, Venom, Ihsahn, Kampfar, Ved Buens Ende, Vreid, Cadaver, Myrkskog, Entombed A.D., Asphyx, Benighted, Bølzer, Dark Fortress, Tulus, Whoredom Rife, Djerv, Hamferd, Dyscarnate, The Great Old Ones, 1914, Sylvaine, Asagraum, Nyrst, Isvind, From The Vastland, Regarde Les Hommes Tomber, Nachash, Ulvehyrde, Kosmos Brenner, Sovereign, Gnida, Eridu, Zifir, Solbrud, Xenoblight, Oranssi Pazuzu

De som ønsker å flytte over billetten til neste år trenger ikke å gjøre noe da billettene for 2020/2021 vil være gyldig for Inferno 2022.

De som ønsker refusjon for billetten, kan få det i en periode fra 1. mars. Detaljer rundt refusjon vil bli sendt ut på epost til billettkjøpere fra nevnte dato. De som har kjøpt billetter igjennom Ticketmaster vil få en epost med instruksjoner fra Rockefeller og de som har kjøpt billetter via PayPal vil få en epost fra festivalen.

De som har booket rom på det offisielle festivalhotellet Clarion Hotel The Hub vil motta en kupong med beløpet man har betalt. For å få en kupong kontakt hotellet på booking@choice.no.

Vi gleder oss til å se alle igjen i 2022!