Årabrot med ny EP ute nå

Årabrot med ny EP ute nå

Årabrot med ny EP med tittelen The World Must Be Destroyed ut nå

Opprinnelig spilt inn under "Who Do You Love"-øktene tilbake i 2017, der tittelsporet til og med var ment som hovedsingel, men endte av forskjellige grunner som et outtake (!). "Disse sangene er blant mine personlige favoritter fra denne perioden, De er alle inspirert av Antonin Artauds sinnsyke mesterverk, hans "biografi" om barnekeiseren Heliogabalus. Hallusinerende, sadistisk, i overkant seksuell og fremfor alt splitter pine gal", sier frontfigur Kjetil Nernes. "The World Must Be Destoyed" er produsert av Tall Man selv (Nernes) og den mørke diva Karin Park. Musikere inkluderer Dana Schechter (Insect Ark / Swans), Andrew Liles (Current 93 / Nurse With Wound) og tubaisten Kristoffer Lo (Highasakite / Motorpsycho). Greg Norman spilte inn sangene på Steve Albinis Electrical Audio Studios i Chicago. "Etter 20 år med å gjøre Årabrot har jeg lært en viktig ting: for å gjenoppbygge, må alt ødelegges" (Nernes).

by Kjetil Nernes

„The revolution will come soon. All this will be destroyed. The world must be destroyed. Amen. For years I have been waiting for Antonin Artaud’s mad words to catch up with the actual world and THANK GOD for the virus – here it finally is. This is The World
Must Be Destroyed"

‘The World Must Be Destroyed’ EP vil bli etterfulgt av det nye albumet ‘Norwegian Gothic’ som er satt til utgivelse 9. april (Pelagic Records). Den første singelen og forhåndsbestillinger starter neste uke

Tracklist
01.Inner Sanctum
02.The World Must Be Destroyed
03. The Coming
04. Another Hallucinatory
05. The World Must Be Destroyed Spoken

Facebook II Hjemmeside