Deception gir ut ny singel

Deception gir ut ny singel

Decption gir ut "Institution Ablaze"

"Institution Ablaze" er den andre singelen fra Deceptions neste album "The Mire". Det nye, større lydbildet er inspirert av band som Septicflesh, Blood Red Throne og Hypocrisy, og vil forhåpentligvis føre Deception der de hører hjemme blant dødsmetallens eliteband i Europa!

 

Deception er et death metal band fra Stavanger som ble etablert i 2012. Deception har turnert Europa rundt med store navn som blant annet Testament, Insomnium, Nile og Kvelertak. Bandet består av tre sultne karer i begynnelsen av 20-årene som alltid vil ha mer! Bandet har bygd et solid rykte innenlands, men er nå klare for å ta det neste steget til den internasjonale metal-scenen.

Musikk av Deception
Tekst av Sindre Wathne Johnsen
Produsert av Deception
Innspilt ved Lydplaneten Studio
Mixet av Martn Skar Berger
Masteret av Robin Leijon
 
Sindre Wathne Johnsen – vokal og gitar
Hans Jakob Bjørheim – guitar
Einar Petersen – trommer
Stian Gundersen – bass (gjesteopptreden)

Coverart av The Rotted Artist/Jesus Lhysta
Bandfoto av Helge Knutsen