RAVN – ute med ny singel

RAVN – ute med ny singel

RAVN slipper singelen "EVIGHET" idag

Ravn har vært i studio og spilt inn to nye låter. Disse vil komme som selvstendige singler over en kortere periode. Første singel ut er Evighet. Dette er bandets første utgivelse siden debuten I mørke natt fra 2018. Musikken er tro til Ravn-soundet, med tunge riff og melodier, kombinert med Hildegunns hjemsøkende vokal (trommer er spilt inn av vår tidligere trommeslager Eirik Odden).
Evighet tar deg med inn i lengselen til din kjære, både gjennom livet og i det som kommer etter. Teksten er skrevet av Hildegunn, og musikken er skapt av bandet basert på ei skisse fra Vegar.

Evighet er spilt inn i Skansen lydstudio og mikset og mastert av Stein Bratland i Skansen lydstudio. Sammen med låta slippes også en video. Filmet på Kulturhuset ISAK 22.oktober 2020. Videoen er filmet og produsert av Mathias Holst Iversen. Singelen er egenfinansiert og slippes på alle digitale plattformer via Indigoboom.

Ravn er:
Hildegunn Eggan – Hjemsøkende vokal (Skaun/Oppdal)
Jørgen Hauan – frr-frr gitar (Trondheim)
Vegar Eidem – skrikende gitar (Trondheim)
Geir Anfinn Johansen – groovy trommer (Trondheim)
Arvid E. Skjervik – buldrende bass (Malvik/Romedal)

https://www.ravnband.com/