NY musikk fra trondheimsbandet It Might Get Loud

NY musikk fra trondheimsbandet It Might Get Loud

NY musikk fra trondheimsbandet It Might Get Loud

It Might Get Loud leverer deilig, dansbar rock med innslag fra sjangere som soul, disco og pop. Bandet er basert i Trondheim by, men har røtter som strekker seg helt opp til Kirkenes. Tidlig i 2017 slapp IMGL sin første singel «Beautiful Mind». Singelen ble oppfulgt av den tre spor lange EP-en «Warning» som inkluderer den dansbare og fengende låten «Shine Your Diamonds». Siden da har bandet etablert seg som et energisk liveband som virkelig trives på klubbscenene langs det langstrakte landet Norge. «Dette bandet vet hvordan de fanger et publikum og holder dem fra første til siste slag.» skrev Under Dusken om en av bandets liveopptredener i Trondheim.

It Might Get Loud har også debutert med fullengderen «Attention» som ble sluppet digitalt og presset på et eksklusivt opplag vinyl i 2019. Albumet inneholder sanger som «NA NA NA NA» og «Where Did You Go?» i kjent IMGL-stil, men også poplåten «Anywhere» og sjelfulle «I Am Fine» som viser et større spenn enn tidligere. Annerledes-året 2020 har blitt brukt til å spille inn ny musikk mens bandet venter på å returnere på den dypt savnede scenen.

Dobbeltsingelen «Combination Key» blir gitt ut 20. november 2020! Link: http://combinationkey.imgl.no

Kort bio:I det kalde Nord-Norge, nærmere bestemt Kirkenes, oppstod ideen om å lage deilig, dansbar rock med det lille ekstra. Denne ideen ble tatt med sørover, og om litt slo bandet It Might Get Loud ned røttene i Trondheim. Nå står fem kampklare rockere klare for å vise hva de har å by på. It Might Get Loud leverer rock med særpreg og følelse, og det er vanskelig å ikke bli revet med når startsnora blir dratt!

Spotify: https://spoti.fi/2YLzdha

Facebook: https://www.facebook.com/IMGLBP

Hjemmeside: https://www.itmightgetloud.no/