MAKTKAMP – ny single ute

MAKTKAMP – ny single ute

Seks måneder etter singelen "Dressmann" er det endelig dags for andre steg på vei mot bandets første fullengder som er ventet første halvdel av 2021.

Idag slipper bandet MAKTKAMP oppfølgeren "Krenkefest" – 183 heseblesende sekunder med ampene skrudd opp på 11, krigstrommer og en intens nord-norsk growl, som retter søkelyset mot en stadig økende frihetsbegrensning i hverdagskommunikasjonen.

Hør låta her https://link.tospotify.com/RABtydpmmbb

MAKTKAMP er basert i Oslo, og spiller intens og melodisk hard rock. Etter lansering i februar 2020 og et trist halvår for kulturbransjen, har MAKTKAMP likevel rukket å fylle Vaterland og strømme live fra Blitz. I påvente av smittebølge to, har bandet satt fullt fokus inn mot innspilling av album, som fullføres i disse dager og slippes så snart det er mulig å avholde fullverdige konserter i 2021.

Bandet ble dannet i en nyvasket leilighet på Tøyen i 2019, da dets nordnorske sønner omsider gjorde alvor av tomme trusler. I løpet av kort tid var musikken skrevet og spilt inn i RedLine Studio, hvor tekniker og produsent Marius Melleby raskt hoppet på vredesplogen som gitarist. I dragsuget tok han med seg bassist Alexander Melbye og dermed var besetningen komplett. Som svar på tiltale fra COVID-19, gikk bandet umiddelbart i gang med innspilling av singelen “Dressmann” – første steg mot bandets første fullengder i 2021.

Musikken bærer preg av intensitet og energi fra punkscenen og melodiske gitarriff fra scandirocken, toppet med en blodig, samfunnskritisk growl på innlands-nordnorsk. Kall det hva du vil: rock, metall, piggtrådmusikk. “…en slags blanding mellom Kvelertak og Bigbang”  -Yngve, heavymetal.no.

https://www.facebook.com/maktkampband/

https://linktr.ee/maktkamp