OVËRHEAD kommer tilbake til Trondheim

OVËRHEAD kommer tilbake til Trondheim

OVËRHEAD kommer tilbake til Trondheim

Hjorten Scene
Trondheim
26. september 2020
Dørene åpner kl 20:00
Konsertstart ca kl 21:30.
Dørene stenger kl 00:30 (serveringen avsluttes ved midnatt)

Plommen ut av skapet. OVËRHEAD kommer tilbake til Trondheim. Stedet skulle vært Good Omens, men er pga 1-meters regelen flyttet til Hjorten Scene, Dato er fortsatt 26. september.

NB! Det er kun sitteplasser og det er kun bordservering pga smitteverntiltak.

Billetter er i salg nå. Pris kr 150,- pr snute.
20 år leg plikt.

 

Event: https://www.facebook.com/events/3438619022878436
Billetter: https://tikkio.com/tickets/14526-overhead-good-omens

 

Det vil kun bli solgt 90 billetter til konserten, og alle er sitteplasser pga smittevernregler og det er kun bordservering.
 (Skal du på konsert, kan det lønne seg å kjøpe på forhånd. Det har krympet veldig med tilgjengelige billetter de siste dagene?

Arrangøren Legend Trondheim vil sammen med Hjorten Scene sette sammen bordfordelingen. Om du vet du kommer sammen med venner og ønsker å sitte sammen med disse, vennligst gi oss beskjed om dette på forhånd på PM og innen fredag 25. sept kl 12:00. Det kan bli utfordrende å gjøre noe med det etter at vi har begynt å plassere folk på bord. Pga smittevernregler, kan vi ikke flytte folk fysisk fra bord til bord. Vi håper at folk har forståelse for at dette kan bli utfordrende, men vi ønsker å gjennomføre konserten på en tryggest og best mulig måte for alle sammen.

OVËRHEAD – A Tribute to Mötorhead feirer 15 år på veien med ny Norgesturne i 2020 … " 15 years of beerdrinkin, and Hellraisin tour"

Fenomenet Overhead, Motorhead-tributebandet som etterhvert har opparbeidet seg nærmest kultstatus blandt Motorheadfans og rockefans generelt etter sine mange konserter rundt om i landet, ikke minst etter Norgesturneen : "No sleep `til Hammerfest" i 2007 da de turnerte Norge rundt fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord. Etter det har Overhead gjentatt suksessen med ny turne hvert år…også i år!!

Bandet som for tiden må være et av de mestspillende, etterspurte og anerkjente tributeband i Norge, har når årets turne er omme spilt over 500 konserter siden starten i 05, og det høres… Med sitt energiske sceneshow, og et vanvittig lydbilde og ikke minst likheten til orginalen. Bandet blir regnet som det beste Motorhead-tribute bandet "ever" og det nærmeste du kommer Motorhead selv..
Vokalisten med sin utrolige "Lemmy"-stemme har fått mange til ta feil av orginalen og kopien… Du tror det ikke før du hører det..

Må også legge til at det hjelper at Overhead har spilt inn to cd,er med sine Motorhead-favoritter, som begge har fått strålende kritikker, og at bandet leverer varene sine live hver gang!!

Vil du høre Motorhead-klassikere på løpende bånd "as close as it gets" sjekk ut Overhead….enkelt og greit!!!

WHIPLASH: Det blodferske Metallica tribute bandet WHIPLASH fra Trondheim stiller som support. Bandet spilte nylig sin debutkonsert på Kultursenteret Isak og de imponerte. Kan nevnes at her spilles det i hovedsak låter som er hentet fra de tre første skivene til Metallica. Dette blir moro.