SUBLIME EYES – ute med ny video

SUBLIME EYES – ute med ny video

Bandfoto av Helge Knudsen

Sublime Eyes er tilbake i tungrockens sfære med sitt tredje album: Corrocean.

Fra det regntunge Stavanger sørvest i Norge har det melodiøse thrash-/death metal-bandet Sublime Eyes stadig beveget seg mot større scener og et større publikum. De har delt plakat med noen av metallens større aktører – og uansett hvor Sublime Eyes spiller forlater publikum konserten svette, med trøtte nakker og en vitamininnsprøytning man knapt har sett maken til.             
 
Nå presenterer bandet video til låta "Med Tiden Gror", video som ble filmet på Eigerøya i Egersund av Sondre Michaelsen fra Cloud Saurus. Den også introduserer bandets ny trommeslager, Tommy Utsola. Låta tilbyr fire intense minuter, med ganske catchy gitar partier og intens og melodiøs vokal linje. Det er bare å glede seg til resten av låtene som kommer ut i august.
 
 
 
Det startet i 2007 da gitarist Tom Arild Dalaker og tidligere trommeslager Remy Dale bestemte seg for å lage musikk sammen. Kort tid etter sluttet sologitarist Jan Terje Vinningland og vokalist Arvid Tjelta seg til bandet og Sublime Eyes var klare til å erobre Metal-Norge.
 
 
I 2010 slapp bandet det selvproduserte debutalbumet «Dawn of the defiant».
Tre år senere booket de seg inn hos Frog Leap Studios – og fulgte opp med EPen «Reign of the sun». Her fikk vi et Sublime Eyes som våget å eksperimentere, og med den nye bassisten Jørn Håvard Helseth skapte de et hardere, in-your-face uttrykk som kulminerte i utgivelsen Sermons & Blindfolds (2015).

Mer av det brutale, mer melodi, mer groove, flere soloer og mer energi. Sounden er mer episk og mektig enn tidligere, der Sublime Eyes har tatt det beste fra de første utgivelsene og injisert inn ny inspirasjon, som skal få metal-publikummet til å dirre helt opp til de utstrakte metal-hornene.
Albumet er spilt inn på flere lokasjoner, mikset & mastret av verdenskjente Lasse Lammert – og musikken selv er et resultat av samtlige medlemmers ideer om hvordan Sublime Eyes skal være.

Bandet har nå slått seg sammen med det norske plateselskapet Rob Mules fra Tromsø, og er klare for nye erobringer med deres musikk!

Corrocean:

1.We must unite
2.Beneath the black
3.Left in the dark
4.Med tiden gror
5.King of suffering
6.Follow the brave
7.Ocean cries
8.Dark waves

 
 
 
Sublime Eyes er:
 Arvid Tjelta – vokal
 Tom Arild Dalaker – gitar
 Jan T. Vinningland – gitar
 Jørn Håvard Helseth – bass
 Einar Petersen – trommer


https://www.facebook.com/SublimeEyesBand/