Terror Machine med kommende Ep

Terror Machine med kommende Ep

Foto: Kim Robin Aas Reine

Terror Machine, fra Vennesla, med kommende Ep i juli

Ekstrem metall bandet Terror Machine fra Vennesla slipper sin debut ep kalt «Ingen retrett», fredag 3 juli. Ep’n kommer som CD og digital streaming på Stench from below records. Den første singelen fra Ep’n «New dawn» ligger allerede ute på digitale plattformer som YouTube og Spotify.

Info om kommende singel:

Trommene til «Ingen retrett» ble spilt inn i Krutt studio på Odderøya i Kristiansand. Gitarer og bass ble spilt inn i Hulloen studio og vokalen ble spilt inn i Motstrøm studio som begge ligger i Vennesla. Ep’n ble mikset og mastret av Ronny Bøe i Krutt studio. Logo og booklet design er laget av Moonring art design og Nolasco design & artwork.
Bandbilder er tatt av Kim Robin Aas Reime.

 

Terror Machine
Bandet Terror Machine ble dannet av Asbjørn Østefjells og Øyvind Neset sommeren 2018. Ole Kristian Fagerdal kom tidlig inn som bassist. Asbjørn og Ole spiller også sammen i Black Metal bandet FLUKT, mens Øyvind tidligere har spilt i deathrock bandet INCHI og Pink Floyd tributt bandet PULS.

Terror Machine kaller musikken sin for ekstrem metall, da de blander inn elementer fra ulike sjangre som Death, Thrash og Black Metal. Bandet ønsker å lage musikk med en produksjon som hinter mer mot «gode gamle dager» på 80- og 90 tallet, enn den mer typiske overproduserte metallen som herjer spillelistene i dag. Organisk, røft og dynamisk er noen stikkord her. Tekstene på denne ep’n er skrevet med inspirasjon fra første verdenskrig.

Terror Machine består av:
Asbjørn Østefjells – Vokal og gitar
Ole Kristian Fagerdal – Bass
Øyvind Neset – Trommer

https://www.facebook.com/terrormachineband/

https://open.spotify.com/artist/3j8Q1HifayBD4hAdI0Ygvq?si=VF_WQ-gIRsCw5PuEc53_dA