MAYHEM BEKREFTET TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2021

MAYHEM BEKREFTET TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2021

MAYHEM BEKREFTET TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2021

Bare for noen dager siden kunne vi melde at hele 85 prosent av artistene fra årets Inferno har akseptert tilbudet om å spille på Inferno Metal Festival 2021. Nå kan vi også bekrefte at MAYHEM har sagt ja til å spille på neste års festival. Dette er vi strålende fornøyd med og vi ser frem mot et fantastisk Inferno Metal Festival 2021!

Billetter kjøpt til Inferno 2020 vil være gyldig i 2021. Billetter for Inferno 2021 er lagt ut for salg!

Man kan også forandre hotellreservasjonen fra 2020 to 2021. Kontakt hotellet via epost (booking@choice.no) eller telefon (+47 22 33 42 00) for å forandre din reservasjon. Rabattkoden for hotellbooking 2021 vil komme om få dager.

BEKREFTEDE ARTISTER FOR INFERNO METAL FESTIVAL 2021:
KREATOR – TRIUMPH OF DEATH – VENOM – GORGOROTH – MARDUK – IHSAHN – KAMPFAR – VED BUENS ENDE – VREID – CADAVER – UADA – MYRKSKOG – ASPHYX – ORANSSI PAZUZU – BENIGHTED – BØLZER – DARK FORTRESS – TULUS – WHOREDOM RIFE – DJERV – HAMFERÐ – DYSCARNATE – THE GREAT OLD ONES – SOLBRUD – 1914 – SYLVAINE – VALKYRJA – ASAGRAUM – NACHASH – XENOBLIGHT – KOSMOS BRENNER – SOVEREIGN – GNIDA – ERIDU

BILLETTER
4 dagers billett: 2500,- NOK
Dagsbillett: 800,- NOK
https://tickets.infernofestival.net

CLARION HOTEL® THE HUB – OFFISELT FESTIVALHOTELL

På hotellet vil både Infernos crew, artister og publikum bo under festivalen. Hotellet er også hjem til konferansedelen av programmet kalt Inferno Music Conference. I tillegg vil du finne DJ-er i baren både før og etter festivalen.

Gå til https://infernofestival.net/no/festival/hotel.aspx for flere detaljer eller til https://www.nordicchoicehotels.com/hotell/?search=inferno-no for bestilling.