RHAPSODY OF FIRE – spiller på Vulkan arena

RHAPSODY OF FIRE – spiller på Vulkan arena

I forbindelse med RHAPSODY OF FIREs andre runde av europaturneen The Eighth Mountain Tour har Norge, etter mange år endelig havnet på reiseruten til de smått legendariske italienerne!

man 02. mars 2020

Vulkan Arena
kr 500 inkl. avg.
18 år leg.

Dørene åpner 19:00
 

 

Bandet, som på mange måter skapte sin egen sjanger med sin filmatiske og symfoniske tilnærming til metal-sjangeren, slapp i februar 2019 sitt 13. studioalbum titulert The Eighth Mountain.

Etter å ha falmet i blinde noen år har de nå, med ny besetning (kun keyboardist og låtskriver Alex Staropoli er igjen fra originalbesetningen), funnet tilbake til sitt gjenkjennelige lydbilde hvor det storslagne og majestetiske regjerer.

Mange mistet nok håpet da gitarist og grunnlegger Luca Turilli, sammen med den karismatiske vokalisten Fabio Lione, takket for seg. Nå vil mange kanskje si at det var det som reddet RHAPSODY OF FIRE. Nå fremstår bandet i ny drakt, men musikalsk er vi tilbake der det hele startet. Sånn sett passer det også bra at bandet skal markere 20-årsjubileet til klassikeren Dawn Of Victory, som ble utgitt i 2000.
Sett derfor av datoen 3. mars 2020. Med et nytt album i bagasjen, som for øvrig har høstet gode kritikker verden over – og med klassikeren Dawn Of Victory i sidelommen, ligger alt til rette for en episk helaften!

RHAPSODY OF FIRE består av vokalist Giacomo Voli, keyboardist Alex Staropoli, gitarist Roby De Micheli, bassist Alessandro Sala, og trommeslager Manu Lotter.