And You Will Know Us by the Trail of Dead // Vulkan Arena

And You Will Know Us by the Trail of Dead // Vulkan Arena

And You Will Know Us by the Trail of Dead // Vulkan Arena

Det amerikanske alternative rockebandet …And You Will Know Us By The Trail Of Dead feirer 25-årsjubileum i 2020 og slipper sitt tiende album, X: The Goodless Void and Other Stories i januar. De er kjent for sine energiske konserter og den 24. februar inntar de Vulkan Arena.

… And You Will Know Us by the Trail of Dead er en sjelden, men energisk kombinasjon av punk og prog-rock. Bandet ble dannet sent i 1994 av hovedmedlemmene Jason Reece og Conrad Keely, et musikalsk samarbeid som går helt tilbake til deres tid på videregående skole. De to veksler mellom trommer, gitar og vokal både live og på plate.

Med en stødig og konsekvent arbeidsmoral har bandet gitt ut ni plater.

Bandet feirer 25-årsjubileum i 2020 og utgivelsen av deres tiende album, X: The Godless Void and Other Stories, slippes 17. januar via Superball Music i Europa og Dine Alone Records i Nord-Amerika. Albumet strekker seg fra synth-orkestrerte “Opening Crescendo”, som minner om Hanz Zimmer og Tangerine Dream, til «All Who Wander» – et gitardrama som underbygger fortvilelse nesten til det psykotiske. Albumet sies å være et friskt pust i deres katalog.

AYWKUBTTOD fortsetter å sjarmere med energiske konserter og låter som strekker seg fra det vakre til komplett kaos. Vi gleder oss til å oppleve dem live på Vulkan Arena 24. februar! 

Event https://www.facebook.com/events/715629945585077/

Billetter https://www.ticketmaster.no/event/622237