Punx not Dead Live III

Punx not Dead Live III

Punx not Dead Live III på Fru Lundgreen fredag 17. januar

PUNX NOT DEAD LIVE III
Trondheim – Fru Lundgreen
17.01.2020
C.C. NOK 100,-
Dørene åpner kl 20:00
Konsertstart kl. 21:30


Event: https://www.facebook.com/events/2520520744734230/
Billetter: https://tikkio.com/tickets/12553-punx-not-dead-live-iii

Runde tre av Punx not Dead Live vil finne sted på Fru Lundgreen 17. januar. Denne gangen med Cornelius Amadeus, Inglorious Retards og Noncitizen. Det blir nok moro denne gangen også……

CORNELIUS AMADEUS

Cornelius Amadeus er et skranglete femmanns pønkeorkester med base i Trondheim. Bandet beskrives kanskje best med åpningslinjen fra låten «We’re sorry» på debutalbumet:

«More guts than brains, no abilities to show. When the lights go on, you’ll all know. We don’t know what it is we’re doing.»

Til tross for manglende evner har bandet klart å spille noen konserter og snekret sammen et album med den selvsagte tittelen «Best of» som så langt har fått gode tilbakemeldinger:

– Sattan, dette høres overraskende bra ut til å være laget av såpass rævva mennesker. (Mikael Bue, vokalist i Cornelius Amadeus).

– Dette låter så bra at jeg faktisk tror noen kan komme til å like det. (Aleksander Hauge, gitarist i Cornelius Amadeus).

– Dette må dere få ut snart! (Jens Petter Johansen, gitarist i Pappasaft, som forøvrig knapt har hørt en tone av materialet).

– Det høres jo faktisk ut som vokalisten kan å synge jo! (Espen Halvorsen Bjørgan, gitarist i Cornelius Amadeus).


INGLORIOUS RETARDS

Inglorious retards er en punk-trio, anno 2012. De har en fullengder, en singel, vært på noen samleplater og jobber for tiden med ny plate.

Musikkvideo: https://youtu.be/Xk3YyZQiYfM
Plate: https://open.spotify.com/album/1wSpC9TS2rGfZyv18lkQ2P?nd=1

NONCITIZEN

NONCITIZEN så dagens lys i 2016 og er en trio tilhørende i Trondheim som spiller fartsfylt og melodiøs punk rock. I 2018 ga de ut sine første tre låter og er aktuell med samleskiva 2019: Pønk i Norge utgitt av Fucking North Pole Records. Mer materiale kommer! Kom og fest med oss mens vi spiller låter om I-landsproblemer, gamliser på skateboard og at å spise taco alene ikke nødvendigvis er så trist som det høres ut!