DØDHEIMSGARD spiller på BLÅ, Oslo

DØDHEIMSGARD spiller på BLÅ, Oslo

Dødheimsgard + Eternity / BLÅ- https://www.facebook.com/events/490686245095526/

black metal and beyond
DØDHEIMSGARD/DHG
+ Eternity
Fredag 15. november 2019 | 19.00 | 305kr | id:20

Dødheimsgard er tilbake for fullt!

DHG sin særegne stil sparker i mange retninger – fra renskåret Black Metal til en langt mer avangardistisk tilnærming som fusjonerer et vel av sjangre etter hvert som veien blir til. Vokalist og gitarist Vicotnik kan forteller oss at bandet tok et sabbatsår for å skjerpe sansene og higet etter å spille foran et publikum igjen.

Dødheimsgard ble dannet allerede i 1994 av Aldrahn og Vicotnik som et mer tradisjonelt Black Metal band. Opp gjennom årene har de forsterket rekkene med medlemmer fra en rekke velkjente band som Darkthrone, Ved Buens Ende, Aura Noir, Dimmu Borgir, Thorns, Fluerty for skumme fløten – lista er lang.

Senere i karrieren gjorde bandet flere overraskende sjangerfinter og tok flere vågale, eksperimentelle valg og slik har de bare fortsatt: DHG blander, destillerer og fusjonerer forskjellige stilarter til noe helt unikt i metallverdenen. Detter er nok ikke noe for purister for er det noe som er sikkert så er det ingen band som Dødheimsgard.

ETERNITY
Evighets legendariske soloprosjekt Eternity har gjenoppstått som et hardtslåendeband med medlemmer fra blant annet Nocturnal Breed og Den Saakaldte. Den rykende ferske plata "To Become the Great Beast" er nettopp sluppet på Soulseller Records s og Eternity står klare til levere ekte satanisk black metal av den gamle skolen.

www.blaaoslo.no
www.ticketmaster.no