ASTROBABES – slipper sitt andre EP, Hovmod

ASTROBABES – slipper sitt andre EP, Hovmod

Bilde: Johnny Normann Berg

11. oktober kommer Hovmod, den andre EP-en fra pønkrockbandet Astrobabes. De scenedebuterte for 300 publikummere på Samfunnet Bislet høsten 2017, og slapp debut-EP-en Desperat neste høst. Tittelkuttet derfra har høsten 2019 nådd 20 000 avspillinger på Spotify, har blitt anbefalt av Spotifys kuratorteam flere ganger, har blittspilt på NRK-kanaler og er listet på Ordentlig Radio.

Kongen av verden (jekk deg ned) er første singel fra Hovmod. Kongen trenger å jekke seg ned, og for ham er fallhøyden stor og selvinnsikten liten. Han tror han kan være president og monark på samme tid. Det er jo han som er trendsetter og definisjonsmakt i miljøet sitt, og alle vil henge med kongen. De heldige får audiens fra 20. september, når Kongen av verden (jekk deg ned) slippes overalt. Selveste Gard Sviggum Saabye fra Pappasaft er med som gjestevokalist på låta.

Sjekk ut "Kongen av Verden" på din foretrukne strømmetjeneste her: http://bit.ly/2mpZqk3

astrobabes_hovmod.jpeg

I høst spiller Astrobabes på allerede utsolgte Oslo Bloodbath, og regner med utsolgt releasekonsert på Vaterland i Oslo 12. oktober. I tillegg kommer de til Stavanger(Checkpoint Charlie), Trondheim (Fru Lundgreen) og Bergen (Hulen), og en rekke steder som ikke er offentliggjort. I 2019 har de spilt på Påskepunken (Stavanger), Musikkfest (Oslo), Betong Punk & BBQ (Oslo), Ladehammerfestivalen (Trondheim), Pønk i Parken (Sarpsborg), Krisslee-festivalen (Mandal), og på Vaterland (Oslo).

Den første konserten de gjorde i Bergen(Victoria), der vokalisten ble angrepet av en publikummer som «ikke likte østlendinger», ble utsolgt.

–Bergen leverte på alle punkter, sa vokalistTarjei Westby i en kommentar dagen etter.–Du vet det har vært en bra kveld på byen når bandet du har booket havner i håndgemeng med publikum. Utsolgt var det også, sa Bjarte Melum fra arrangøren Skamrock.

I tillegg til å spille arrangerer dePunk & BBQ-festivalene i Oslo, som siden 2017 har trukket ca. 1000 publikummere.

Hovmod er spilt inn i OLYP studio med Bård Holand (Mad Chill Production) som produsent og bidrag fra Gard Saabye (Pappasaft) på flere av låtene. Bård Holand har gjort miksing, mens master er gjort hos Magnus Nordbye Productions.

Lineup
– vokalist Tarjei Westby
– bassist Espen Hagås (Shot At Dawn)
. trommeslager Andreas Kjelstrup (Predikant)
– gitarist Petter Brønstad

 

https://www.facebook.com/Astrobabes/

https://open.spotify.com/artist/20b4uol0pLktBLnyD1UDdw?si=egiCM9QYSCi852tkZ2jHVQ