SUBLIME EYES slipper ny låt

SUBLIME EYES slipper ny låt

 Bandfoto av Helge Knudsen

Death metal-bandet Sublime eyes slipper ny låt

Mer av det brutale, mer melodi, mer groove, flere soloer og mer energi. Sounden er mer episk og mektig enn tidligere, der Sublime Eyes har tatt det beste fra de første utgivelsene og injisert inn ny inspirasjon, som skal få metal-publikummet til å dirre helt opp til de utstrakte metal-hornene.

 

"We Must Unite" og det kommende albumet er spilt inn på flere lokasjoner, mikset & mastret av verdenskjente Lasse Lammert – og musikken selv er et resultat av samtlige medlemmers ideer om hvordan Sublime Eyes skal være.

Musikk og tekst av Sublime Eyes
Mikset & mastret av Lasse Lammert

Sublime Eyes er:
 Arvid Tjelta – vokal
 Tom Arild Dalaker – gitar
 Jan T. Vinningland – gitar
 Jørn Håvard Helseth – bass
 Einar Petersen – trommer

Artwork & layout av Costin Chioreanu


https://www.facebook.com/SublimeEyesBand/

 

sublimeetescover.jpg