Konsert – Rogue Planet + Summit i Trondheim

Konsert – Rogue Planet + Summit i Trondheim

Summit og Rogue Planet byr fruen opp til mørk kosmisk dans

Summit er et epic doom band fra Trondheim, Norge. De spiller øredøvende doom med en mystisk aura og en tung atmosfære. Trege og tunge riff blandet med astralske hymner og dystopiske tekster. I 2015 ble de i Metal Hammer Norge presentert som en artist de har trua på. de drar inspirasjon fra band som Black Sabbath, Candlemass og Solitude Aeternus. Summit har spilt tung doom siden 2010.

Rogue Planet er et kosmisk stoner doom band fra Trondheim. På gravitasjonsbølger, med riff tunge som svarte hull, er Rogue Planet her for å guide deg på din reise gjennom en endeløs galakse. Bandet tar inspirasjon fra andre band som: Sleep, Hawkwind og Electric Wizard. Utforsk universet med den dundrende veggen av fuzz som er Rogue Planet.

Legend Trondheim er en nonprofit event- og konsertarrangør med hovedforus på metal, rock og punk. Formålet med Legend Trondheim er å opprettholde og bidra til vekst i rocke- og metalmiljøet i Trondheim og omegn. Dette ved hjelp av konserter, temafester, listening parties, utstillinger, quizer m.m. Organisasjonen skal tilby arrangement for alle aldersgrupper.
Fru Lundgreen – Trondheim

 29. mars 2019
 Dørene åpner 20:00 – Første band går på 22:15
 C.C. NOK 100 (+ avgift)
 20 år leg plikt

https://www.facebook.com/events/402176370564820/