WOLF ON FIRE har gitt ut sin første plate

WOLF ON FIRE har gitt ut sin første plate

Fredag 8. februar ga Stavanger-rockerne i WOLF ON FIRE ut sin første plate «Echolomania». Albumet er på ekte
undergrunnsvis blitt til i en kjeller på Storhaug og er mørk og fengende hardrock. Wolf on Fire er ett hardrock band  startet i 2011 av vokalist/gitarist Christian Øvrevik. Besetningen består for øvrig av Thomas Helgeland (Gitar), Jóakim Snær Sigurðarson (Bass) og Arild Nådland (Trommer).

Wolf on Fire vil gi rock og metal noe annerledes og uventet. Hvert av bandmedlemmene bidrar med innflytelse fra et bredt spekter av musikalske sjangre noe som har gjort bandet til det som det er i dag.

«..Mange som hører oss sier vi er vanskelig å plassere i en sjanger, det liker vi!. Vi ønsker å være ett fett rockeband, med tekster som har mening – og at vi ikke bare blir ett nytt band i rekka av mange andre band som høres like ut..»

 

wolfonfire_album.jpeg

 

Om Albumet:
De fleste låtene på «Echolomania» har egentlig vært klar lenge, men mellom utskiftninger av medlemmer og spillejobber, har utgivelse ikke blitt prioritert. Når de rette folka endelig var på plass, kom plata og sier Christian Øvrevik fornøyd.

På Echolomania inviteres du inn til feite kombinasjoner av riff og brutalitet, melankoli og melodi, alt bundet sammen i et slør av catchy stonerrock. Tekstuniverset er inspirert av personlige erfaringer, desperasjoner og indre
demoner, men og som en kommentar til verden vi lever i.

Albumet er produsert av bandet selv med hjelp av noen dyktige mennesker underveis. Trommene ble spilt inni i Skambankt sitt studio, mixing ble utført av Kristoffer Grude fra Black Rhino Music, og mastering er gjort av Alan Douches fra West West Side Studio (Mastodon, Roky Erickson, Kvelertak, Converge, etc.). Artwork: Trine + Kim Design Studio.

 

Album låtliste:
1. Echolomania
2. Dødens Stemme
3. Spirit of Dolus
4. Monster of Creation
5. The Punisher
6. Queen of Desire
7. How to Talk to Indians

Albumet vil være tilgjengelig på alle streamingtjenester og på vinyl.

 

Plateslipp feires med konsert på Checkpoint Charlie fredag, den 22 februar. Support Tjue Kilo Skjegg

www.wolfonfire.no
www.facebook.com/WolfOnFireOfficial/