BLOOD COMMAND på Vulkan arena

BLOOD COMMAND på Vulkan arena

ArenaBlood Command tilbake på Vulkan Arena

Bandet er mer sultne på suksess enn noen gang – til høsten kommer de tilbake til Vulkan Arena.

I 2017 var Blood Command tilbake i offentligheten med et album spekket med frekke og grandiose hits. Etter tre album, en rekke EPer og fire radiohits er Blood Command mer sulten på suksess enn noen gang. Soundet har fremdeles det distinkte fingeravtrykket til produsent og låtskriver Yngve Andersen: spist nok til at du blir utfordret, men bredt nok til at du får lyst til å slenge hendene i været og løpe ut i folkehavet

Blood Commands tilbakekomst i 2017 viste et band som aldri har hørt så bra ut. Vokalist Karina Ljone er sintere og mer treffsikker enn noen gang, ninjariffene smidigere, og trommis Sigurd Hakaas setter ny standard innen actiontromming. Det hele leveres med nådeløse stikk av morderiske hooks. Høres dette rart ut? Det er fordi du ikke har hørt albumet ennå!

Få med deg Blood Command live på Vulkan Arena 22. november!

Event https://www.facebook.com/events/1918849684880754/

https://www.facebook.com/Bloodcommand/