Åge Sten Nilsen og Ammunition tilbake til Vulkan Arena

Åge Sten Nilsen og Ammunition tilbake til Vulkan Arena

Åge Sten Nilsen og Ammunition tilbake til Vulkan Arena

AMMUNITION reiser ut på ny turné i Europa i mars 2019, og er tilbake i Oslo fredag 22. mars med en oppdatert versjon av deres «Tear Your City Down Tour». AMMUNITION er tidligere WIG WAM-vokalist Åge Sten Nilsen’s nye skandinaviske rockesatsing. Bandet ga ut sitt kritikerroste debutalbum «SHANGHAIED» world wide i januar 2015, og slapp sin oppfølger «AMMUNITION» i år gjennom verdens ledende plateselskap for melodiøs hardrock, Frontiers Music, til fantastiske anmeldelser. Bandet er nå i gang med sitt tredje album som er ventet høsten 2019.

Som en ekstra gest vil de første 70 billettkjøperne få oppleve et eksklusivt pre-show med AMMUNITION’S Åge Sten Nilsen og Erik Mårtensson, som fremfører det beste fra Eclipse, W.E.T., Wig Wam, Nordic Union og Åge solo.

https://www.facebook.com/ammunitionofficial/

http://www.agestennilsen.com/