GÅTE+WARDRUNA spiller på Storås

GÅTE+WARDRUNA spiller på Storås

 

Meldal Kommune feirer 180 år og holder sin siste store fest før kommunesammenslåing, og i den forbindelse var det et sterkt ønske om å gjennskape litt av stemningen Storåsfestivalen var kjent for i sine beste år.

For Gåte er Storås hjemmebane. Her spilte vi inn vår første EP, vi lagde polsen Storås, og Storåsfestivalen var alltid sterkt preget av Gåtes form og tanker.

Men når magien skal bringes tilbake til Storås-skogen er det ingen som passer bedre å ha med seg enn våre venner i Wardruna. Den malende musikken ble kanskje mest kjent gjennom TV-serien Vikings, men det suggerende lydlandskapet basert på gammel norrøn kultur og urnordiske instrumenter er som skapt for en heftig opplevelse på Storås.

Både Gåte og Wardruna ønsker å skape noe nytt basert på noe gammelt, og det er også hva vi også skal gjøre på Storås 1. september.

På dagtid blir det i regi av Meldal Kommune et gratis folkearrangment med flere konserter samt god lokal mat og drikke. Både dag og kveld vil flammer og sirkus sette sitt preg på det hele…

Begrenset antall billetter.