OMNIUM GATHERUM konkurranse

OMNIUM GATHERUM konkurranse

 
Det finske melodiøse death metal bandet OMNIUM GATHERUM kommer til Norge i begynnelsen av mai. De blir å finne på Karmøygeddon i Kopervik på himmelspretten torsdag 10. mai og krydrer besøket med enkeltkonserter på nyåpnede Hjorten Scene i Trondheim dagen før og på Blå i Oslo dagen etter. Bandet har med seg islandske Skálmöld og sine landsmenn i Stam1na som support på turneen. 
 
Eternal Terror og Century Media gjennomførte en konkurranse med Meet & Greet med Omnium Gatherum i premie til 2 personer i hver by. Vinnerne ble trukket 1. mai og hver av dem har fått en epost. Vinnere fra Oslo og Trondheim fikk i tillegg konsertbilletter.
 
Quizbanner_OmniumGatherum_18.jpg
 
Premier
 
 
 Tickets.gif
Trondheim
2 personer vinner hver sin konsertbillett + Meet & Greet med Omnium Gatherum
 
Karmøygeddon 2018
2 personer vinner Meet & Greet med Omnium Gatherum
(du må ha 3-dagers pass eller torsdagsbillett)
 
Oslo
2 personer vinner hver sin konsertbillett + Meet & Greet med Omnium Gatherum