ARENA kommer til Kimen 20. mai 2018

ARENA kommer til Kimen 20. mai 2018

 

Kimen Kulturhus
(Stjørdal)

 

20. mai 2018
kl 19:00
 

ARENA
 
 

C.C. NOK 450

 

Billetter kjøper du her eller i døra

 

Søndag 20. mai 2018 blir det symfonisk hardrock med bandet ARENA fra England i Kimen kulturhus. Bandet drar ut på en Europa-turné våren 2018, og konserten i Kimen er en av to konserter i Norge. De slipper sitt niende studioalbum Double Vision i forkant av turneen, og i og med at det er 20 år siden albumet The Visitor kom ut spiller de også hele albumet som del av konserten.

Bandet ble startet i 1995 av trommeslageren Mick Pointer og keyboardvirtuosen Clive Nolan. Pointer var med og startet Marillion tidlig på 80-tallet og spilte deres første album Script for a Jester’s Tear. Han hoppet av skuta året etter. Albumet The Visitor, bandets tredje, ble ARENAs kommersielle gjennombrudd, og bandet fulgte opp med flere sterke album fram til 2005. Fram til 2010 ble det et opphold der Nolan skrev og produserte flere musikaler som ble satt opp i Londons West End.

ARENA fikk en god restart i 2011 med albumet The Seventh Degree of Separation og The Unquiet Sky fra 2015 ble en sterk oppfølger. Fans over hele Europa gleder seg nå til det nye albumet og turnéen.

https://kimenkulturhus.no/program/arena/