SWORN er ute med ny skive

SWORN er ute med ny skive

Sworn fra Bergen er ute med nytt album, ni år etter forrige. For de som ikke er kjent med bandet, spiller de ekstrem-metal av den melodiske sorten.Bandet ble dannet i 2005 som en ‘one man only prosjekt’ og da kom det ut med en demo skive – Night Supremacy.

Første skive – The Alleviation – ble sluppet i 2007 og Sworn var da et band med nok medlemer å dra på turne med Behemoth, Aborted og Helrunar. Skive nr 2 – Bastards and Conquerors – kom seint i 2009 og selvom det finnes en EP fra 2013 – Doomlights – bandet var ganske inaktive de siste årene. Men nå i 2018 er de tilbake med Dark Stars and Eternity.

Albumet har blitt mikset og mastret av Dan Swanö, som har jobbet med band som Marduk, Katatonia, Dark Funeral, Bloodbath, etc. Det planlegges vinly/CD og merchandise etterhvert, men akkurat nå er platen kun gitt ut digitalt og kan finnes på de fleste digitale tjenester som Spotify, Apple Music, Tidal, osv. Bandet forteller at etter alt er på plass med release vil også konserter være på agendaen.

Sworn - Dark Stars and Eternity.jpg

Spotify-link
https://open.spotify.com/artist/08gKW64lS9Yfg79BZIc4PS?

Tidal-link
http://listen.tidal.com/artist/9622496

Apple-link
https://itunes.apple.com/us/artist/sworn/118306253

Google-link
https://play.google.com/store/music/artist/Sworn?id=Agoxwvhcte72frq4gnxodxfymaa

www.sworn.no
https://www.facebook.com/swornnorway

Sworn er:

Max Wilson
Gøran Hope
Christoffer Kjørsvik
Tom Ian Klungland