PÅLS BUTIKK HAR SLEPPFEST SAMMEN MED MARODER!

PÅLS BUTIKK HAR SLEPPFEST SAMMEN MED MARODER!

Fre 9 Mars KL.20.00: MARODER + PÅLS BUTIKKk utrockerer lystige livserfaringer til Meget i norsk

BILLETTER KR.150,- I DØRA FRA KL.20.00 Forsalg Kr.150 på Ticketmaster.no (inkl. Kr.20 i bill.avg.)

Aldersgrense: 20 år

 

maroder.jpg

 

marOder er en psykidelisk slowrocktrio som synger på norsk og spiller mørk, melodiøs rock av den stemningsfulle og melankolske typen. marOder er rått,  vakkert og forsiktig på samme tid.

Låtskriver og vokalist Aslag Guttormsgaard er en av frontmennene i artistkollektivet Duplex Records og har sammen med de to andre medlemmene, Gunnar Berg- Nielsen og Atle Hassel, lang ferdstid i norsk rock. Bla. Fra band som The O-men, Hurra Torpedo, Black Debbath, LYD, Gartnerlosjen, Saluki og De sørgelige restene.

En konsert med marOder er en særegen opplevelse da de tre medlemmene vekselvis og på engang trakterer alt fra tremologitar, vokal, hammondorgel, basspedaler, kor, trekkbasun, synt, klokkespill, kazo og barnetrommer for å fremføre sin musikk.

I oktober 2016 kom de med sitt 3 album Ingenting mellom. Her er noen sitater fra liveanmeldelser og anmeldelser av albumet:

“Med forunderlige tekster og dunkel, svært så saktegående rock, maner Aslag Guttormsgaard, Atle Hassel og Gunnar Berg-Nielsen fram en stemning man knapt har hørt siden deLillos’ mørke stjerneskudd Hjernen er alene.” – Oppland Arbeiderblad
”En bra plate å møte høsten med” – Bergensmagasinet
“Med sin særegne sound med masse reverbgitar, hammondorgel og trommer, klokkespill og eksosanlegg klarer de å lage fantastisk musikk med en helt nydelig stemning.” – Ruzt.no

https://www.facebook.com/marOder1/

 

pålsbutikk.jpg

 

 

PÅLS BUTIKK:  Etter å ha sluppet en singel i måneden i 2017, turnerer nå Påls butikk i Norge og utlandet med andrealbumet de slapp i januar 2018. De feirer at låtene igjen  er «Inn i sammenhengen» – albumets tittel. Konserten på Gamla er første mulighet til å oppleve bandet live i Oslo i 2018.

Påls butikks kall er å ta rocken mot det spontane og upolerte. Målet er å fylle en plass de mener er åpen i norsk rock: den mer kontemporære rocken. De har siden starten i 2015 sluppet to album og en EP, og spilt en rekke konserter, blant annet på Øyafestivalens klubbdag i 2017, sterk anbefalt av Gaffa.no.

«Påls butikk klarer å mane opp en stemning som gir deg et smil om munnen og lyst til å danse litt der du sitter under pleddet i sofaen din. Dette vil utvilsomt gjøre dem til et populært liveband.» – Evig Lyttar 25.10.16

Råkkfolk var på releasekonserten til førstealbumet i oktober 2016 og kaller Påls butikk for Foo Fighters på norsk og setter trommis Henrik Holten på deres topp 10 trommis-liste i Oslo. «Fy fasan hvor godt det låter nårre smeller! Skandaløst frekke Iron Maiden gitardueller, selveste Pål sine herlige rælete gitarsoloer,
 voldsomme breakdowns og dynamiske eksplosjoner smelter øreganger» Poeng: 7,5/10

https://www.facebook.com/paalsbutikk/

GAMLA Oslo Info:

Bar Ons-Tors KL.15.00-01.00 + Fre & Lør KL.15-03
Grensen 1, Inng. Møllergt. v/Glasmagasinet Oslo
www.gamla.no
www.facebook.com/gamlakonsertogscene