INFERNO 2018 med 5 første band

INFERNO 2018 med 5 første band

 

DE FØRSTE FEM ARTISTER ER KLARE FOR INFERNO FESTIVAL 2018

 

"Inferno Metal Festival 2017 var et fantastisk år for oss med strålende tilbakemeldinger fra presse, publikum og artister. Vi er nå strålende fornøyd med å kunne presenterer de første artistene for Inferno Metal Festival 2018. Vi kan blant by på Carpathian Forest, Dark Funeral, Napalm Death, Memoriam og Vanhelgd", heter det i den offisielle pressemeldingen fra festivalen nå i kveld.

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2018:

CARPATHIAN FOREST – DARK FUNERAL – NAPALM DEATH – MEMORIAM – VANHELGD

 

CARPATHIAN FOREST

Det har gått over ti år siden vi hørte sist fra det norske black metal-bandet Carpathian Forest. Det er derfor med stor glede vi kan annonsere at bandet nå er tilbake og at det skjer på Inferno Metal Festival 2018! Bandet har mange klassiskere, som "Black Shining Leather", "Strange Old Brew" og "Defending the Throne of Evil", så dette blir garantert en konsert verdt å få med seg!

https://www.facebook.com/carpathianforest/

 

DARK FUNERAL

Det svenske black metal-bandet Dark Funeral startet opp i 1993. Med solide klassikere på samvittigheten, som «The Secrets of the Black Arts», «Vobiscum Satanas» og «Diabolis Interium», blir bandet ansett som Sveriges beste black metal-band. Dark Funerals nyeste album kom i fjor og het «Where Shadows Forever Reign». Et fantastisk album som gjør Dark Funeral verdig en tilbakekomst til Inferno Metal Festival!

https://www.facebook.com/darkfuneral/

 

NAPALM DEATH

Napalm Death regnes som gudfedrene av grindcore. Da skiva "Scum" ble utgitt i 1987 fikk den folk til å falle av stolene og alt av ørevoks ble blåst ut. Aldri før hadde noen hørt så brutal musikk. Til og med i dag, 30 år etter at deres debutalbum kom ut, er Napalm Death noe av det mest brutale du kan få tak i. Legendene har tidligere kun spilt en gang på Inferno Metal Festival og er nå klare for tilbakekomst.

https://www.facebook.com/officialnapalmdeath/

 

MEMORIAM

Fra asken av Bolt Thrower, og som en hyllest til bandets avdøde trommeslager Martin Kears, ble Memoriam skapt i death metallens tegn. Bandet består av Bolt Thrower ex-medlemmene Karl Willetts på vokal og Andrew Whale på trommer. De har slått seg sammen med ex-Cerebral Fix-gitarist Scott Fairfax og bassist Frank Healy fra Benediction og Sacrilege. Memoriam slapp debutalbumet «For the Fallen» på Nuclear Blast i fjor til strålende kritiker hvor mange mente at dette var en av de beste death metal-skivene som var utgitt på mange år.

https://www.facebook.com/Memoriam2016/

 

VANHELGD

Det svenske death metal-bandet Vanhelgd står ansvarlig for å få «the Swedish death metal sound» til Inferno Metal Festival 2018. Lydbildet som ble laget av Boss HM-2-pedalen og stanken av råtne lik. Bandet har til nå utgitt fire skiver bestående av death metal-storhet og har med medlemmer og ex-medlemmer fra band som King of Asgard, Ocean Chief, Ceremonial Execution og Thy Primordial. Om du liker din death metal brutal og nekro så er Vanhelgd et band du ikke kan gå glipp av.

https://www.facebook.com/vanhelgd/

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2018

Inferno Metal Festival er den eldste og mest ekstreme metal-festivalen i Norge, og en av de viktigste ekstreme metal-festivalene i verden. Vi er veldig stolte av å holde denne posisjonen, og vi vil fortsette med å fronte norsk metal og invitere band fra hele verden til Norge. 2018 blir den 18. utgaven av festivalen som stadig er under utvikling og fra og med 2018 vil festivalen utvides til hele fire dager på vår hovedscene på Rockefeller.

 

BILLETTER

Det er med glede vi kan tilby billige 4 – dagers festival pass til kun 1.800,00 for de som er tidlig ute. Disse billettene vil også inneholde en kupong verdt 200 kr som kan brukes på all offisiell Inferno-merch som er til salgs på festivalen. Disse billettene er

tilgjengelige i en begrenset mengde og for en begrenset tidsperiode.

Billettene kan bestilles på www.infernofestival.net og snart på på www.ticketmaster.no.