DØDHEIMSGARD spiller hele Monumental Possession (17/3)

DØDHEIMSGARD spiller hele Monumental Possession (17/3)

REVOLVER
(Oslo)

 

17. mars 2017
(dørene åpner kl 21:00)

 

DØDHEIMSGARD
 
+
 
VESEN
(Support)
 
 
 

 

 

C.C. NOK 275,- + avgift

20 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra

 

 DHG_17.jpg

På Revolver førstkommende fredag vil DØDHEIMSGARD fremføre andreskiva "Monumental Possession" i sin helhet. Dette blir en unik mulighet for fans av bandet som ikke fikk oppleve godsakene live på midten og slutten av 90-tallet. Det småstygge blackthrashbandet VESEN stiller som support. Dette kan ikke bli annet enn moro.

DØDHEIMSGARD ble startet opp i Oslo i 1994 som et black metal band. De ga ut de legedariske albumene "Kronet til konge" i 1995 og "Monumental Possession" i 1996 i tillegg til EP-en "Satanic Art" i 1998. I 1999 ga de ut "666 International" der de helt endret stil til det mer eksperimentelle og industrielle. Og med den skiva endte den produktive perioden til bandet. De har sluppet to album etter dette: "Supervillian Outcast" i 2007 og "A Umbra Omega" i 2015. Bandet har hatt veldig mange utskiftninger i lineupen og pr dags dato er det kun bandgrunnlegger Vicotnic som har vært med hele tiden.

 

VESEN ble dannet i Skogbygda i 1999 med intensjonen om å skape stygg black/thrash. 16. desember ble deres femte album Rorschach sluppet av nederlandske Soulseller Records. Så langt har albumet mottatt gode kritikker. Fortsatt har Vesen samme intensjonene som i 1999, med håp om å levere det den lille stygge særegenheten som skiller de fra å være et just another black/thrash band.

 

DØDHEIMSGARD
Facebook