TROLLFEST med Norgesturne i mai

TROLLFEST med Norgesturne i mai

 

TROLLFEST med Norgesturne i mai

 

Skandale!
Trollfest har neglisjert Norge i lang tid!! Men frykt ikke! Nå kommer sjansen for godtgjørelse! I Mai strekkes ekspedisjonen gjennom vårt fedreland, og Trollene er klare til å spre sin spilleglede og ikke minst sin nye skive, HELLUVA, over norske fjorder, fjell og inn i deres hjerter! Det kommer til å bli tidenes galeste norske metallshow (det er en garanti), fri for selvhøytidelighet men stappfull av stolthet og utstråling! Trollfest er i ekstase over sin seneste kreasjon, og HELLUVA kommer til å bli vist fram med mye brask og en dæsj med bram. Hvis du vet hva som er godt for deg; ta med ditt beste ølkrus, hopp ned til ditt lokale spillested og bli på galskapen! Kaos til folket!

 

 

12 Mai @ Hamar – Sebs
13 Mai @ Trondheim – Good Omens
18 Mai @ Oslo – Hard Rock Cafe
19 Mai @ Kristiansand – Onkel Aksel
20 Mai @ Haugesund – Flytten

 

Poster_Trollfest_Norge_17.jpg