Fire nye band klare for festivalen Midgardsblot 2017!

Fire nye band klare for festivalen Midgardsblot 2017!

Fire nye band klare for festivalen Midgardsblot 2017!

Etter fjorårets braksuksess er det klart for den tredje utgaven av Midgardsblot ved vikinggravhaugene i Borreparken, Horten 17.-19 august.

Midgardsblot er en nyskapende festival som utvider det tradisjonelle konseptet for musikkfestivaler ved å tilby publikum berikende kulturopplevelser i tillegg til verdensledende band innen folkrock og metal. På dagtid står omvisninger, paneldebatter, foredrag, utstillinger og ølsmaking på programmet, sammen med et eget tilbud til barn og unge med aktiviteter for hele familien.

 MOONSORROW
KARI RUESLÅTTEN
SAHG
SUPERLYNX

 

MOONSORROW

Korsfarerne av episk hedensk metal, finske Moonsorrow, ble grunnlagt i 1995 med mål om å skape metalkunst med et snev av nasjonalromantikk og en utpreget hedensk tilnærming. Bandets sound er påvirket av flere forskjellige stilarter som folkemusikk og prog, og når det blandes med ekstrem metal, en mektig atmosfære med historiske sitater og tekster på morsmålet, loves det stemning i Borreparken!

Official site: http://moonsorrow.com/

 

KARI RUESLÅTTEN

Kari Rueslåtten tar publikum med på en reise gjennom et lydlandskap der tekstene og Karis enestående stemme er det bærende elementet. Kari har dype røtter i folkemusikken. Selv om hun ikke tar folkemusikken helt frem i dagen, er huldra aldri langt unna. Med sin stemme, sin musikk og sitt vesen trollbinder Kari de fleste på sin vei, noe som omtalene av konsertene understreker.
Official site. https://www.karirueslatten.com/

 

SAHG

Sahg har båret fakkelen for heavy doom metal trofast siden debutplaten Sahg I rystet metalverden i 2006. Ni år senere så bandet døden i hvitøyet da to av medlemmene sluttet på samme tid i 2015. Men i 2016 reiste Sahg seg fra de halvdøde, med to nye bandmedlemmer og sitt femte album, med den kledelige tittelen Memento Mori (husk at du skal dø) som er sprekkeferdig av nyvunnet, mørk energi.
Official Site: http://www.sahgband.com/

 

SUPERLYNX

Superlynx er et tremanns/kvinnes-band fra Oslo/Moss, med et uttrykk som smelter sammen doom, psych, metal, rock og stoner med en hang til dronete og drømmende stemninger. Med sitt helt unike sound og musikere med lang fartstid innenfor musikkens verden er Superlynx ingen lettvekter. Hypnotiske konserter og med et rykende ferskt debutalbum gjør dette bandet til et av de mer spennende aktørene å følge for tiden innen deres sjanger.
Facebook: https://www.facebook.com/superlynxovdoom/

 

Tidligere annonserte artister

Gaahls WYRD, Sólstafir, Unleashed,
Aura Noir, Oranssi Pazuzu, Heilung
Winterfylleth, Folket Bortafor Nordavinden,
Tengger Cavalry, Trepaneringsritualen, Forndom