EVERGREY på Sandvika-besøk (28/4)

EVERGREY på Sandvika-besøk (28/4)

Sandvika Rock & Metal Club presenterer

EVERGREY

Musikkflekken – Sandvika, fredag 28. april kl 20:00

Billetter på Ticketmaster.no

 

 

LiveWire_Evergrey_Norge_17.jpg

Evergrey er et progmetallband fra Gøteborg, som spiller dark melodic metal som de så fint kaller det selv. Med fokus på gode melodier spiller de nokså tilgjengelig semiprog. Evergrey er så visst ingen noviser i bransjen – de har holdt på siden 1995, og har rukket å få ti album i repertoaret. Deres foreløpig siste skive «The Storm Within» kom ut i september, og både denne og forgjengeren «Hymns For The Broken» har fått strålende kritikker verden over. Rett før de krysser atlanteren for å turnere i USA stikker de altså en liten tur innom Sandvika.

Support: TBA

CC: Kr. 300,- + bill.avg.

 

https://www.facebook.com/events/638274993031537/