DEATHSTORM – Blood Beneath the Crypts

DEATHSTORM – Blood Beneath the Crypts

Her kommer ny skive fra Deathstorm fra Østerrike. Dette er et rent gitarkaosspeedmetalhelvete. Som på debuten «As Death Awakes» fra 2013, som du kan lese om her, handler dette om en kjapp krysning mellom thrash og speed metal. Kaos, fart og ville gitarsoloer er hovedingrediensene på ei skive som foreløpig ikke har nådd opp til forgjengeren.

Deathstorm prøver å bryte av litt her og der med roligere partier. På «Enter the Void» beveger de seg til og med inn i Execrations verden og det gjør de med hell. Men problemet for Deathstorm er at de er laget for fart og det tar ikke lange tiden før kaosgitarene igjen tar overhånd. Og det er der de best, selv om jeg må si at ei låt som «Enter the Void» gir mersmak.

Det er faktisk en god dose black thrash a la Aura Noir å høre i låtene denne gangen. Jeg satt lenge og lurte på hvor jeg hadde hørt dette før og plutselig slo det meg. Aura Noir. Ikke det dummeste bandet man kan bli sammenlignet. Misforstå meg riktig nå, for selv om Deathstorm til tider kan minne om Aura Noir, dukker det plutselig og ofte opp spinnville gitarsoloer. Men, et par breaks og et mellomparti eller to, så er de tilbake til Aura Noir igjen. «I Saw the Devil» er et glimrende eksempel på dette.

Likte du debuten, vil jeg tro du også liker denne. En helt grei skive sånn litt over middels oppe på terningtreet.

https://www.facebook.com/Deathstorm-1500527186865344/

http://www.hrrecords.de/