MANTAR – Ode to the Flame

MANTAR – Ode to the Flame

Tyske Mantar spiller veldig mørk stoner/sludge metal, ikke så veldig ulikt det finske Ajattara holder på med. Ajattara er kongebra, spiller en særegen form for black metal og har vært en favoritt her i heimen siden debutalbumet «Itse» kom ut for 15 år siden og siden Mantar har lagt seg i den samme musikalske gata, er potensialet stort. Tungt og seigt og deilig. Begynner man først å lytte, blir man drevet inn i bandets mørke univers med tung headbanging og aktive rockeføtter ad mass. Det er et fryktelig trykk og en enorm mørk stemning i musikken deres. Hele tiden. Og det er bortimot umulig og ikke like hva man hører.

Mantar er et to-manns band fra Hamburg, men er re lokalisert til Bremen. Bandet ble dannet i 2012 og «Ode to the Flame» er deres andre fullengder.

Dette bandet sjekker du ut. Eneste preferansen du trenger er at du liker metal og/eller god musikk.

https://www.facebook.com/MantarBand