THE DOGS i Bergen (13/2)

THE DOGS i Bergen (13/2)

 

Bergen – Garage
 

Lørdag 13. februar 2016
(Dørene åpner kl 21:00)

 

THE DOGS

 

+

 

KISS KISS KING KONG

 

C.C. NOK 220,-

20 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

The Dogs har de siste årene tatt steget opp fra garasjen og blitt et av Norges største rockeband. Bandet har turnért kontinuerlig både på klubber og festivaler i hele Skandinavia og har, med over 150 konserter bak seg de siste to årene, befestet seg som et av de beste livebandene landet har å by på.

Enda mere imponerende er kanskje produktiviteten. Kun 9 måneder etter at albumet «The Tears Are Voodoo» ble sluppet til et regn av 5’ere i norsk presse i 2014, slapp Oslobandet sitt tredje album «Black Chameleon Prayer» i januar 2015. Om starten på året var godt så skulle det vise seg å bare bli bedre og bedre. Little Steven mente de hadde laget det foregående årets beste låt, og «Black Chameleon Prayer» ble belønnet med enda rausere terningkast enn forgjengeren. I tillegg rakk altså bandet å spille tett oppimot 100 spillejobber over hele Norge, og opptrådte på alt fra Lindmo til Gullfisken og God Morgen Norge. Ingen grunn til å hvile på laurbærene av den grunn, for allerede i januar 2016 kommer album nummer fire, «Swamp Gospel Promises».

Frontmann og låtskriver Kristopher Schau er, ifølge ham selv, i sitt livs låtskriverform, og forklarer den hyppige plateproduksjonen slik:

«Hadde det ikke vært for at folk har jobber, familie og alt sånt, så hadde vi fint kunnet gi ut 2 skiver i året. Vi lager jo låter hele tida. Non stop. Og så putter vi de 10 beste på albumet. Så det er ikke noe hastverk. Det føles mer som en nødvendighet. At materialet må ut mens det fremdeles er ferskt, og før det føles som om huet skal sprenge eller ta fyr. Om noe, så synes jeg heller at det går for sakte.»

https://www.facebook.com/thedogsoslo/