MOTÖRHEAD på Norgesbesøk med Saxon og Girlschool (3/12)

MOTÖRHEAD på Norgesbesøk med Saxon og Girlschool (3/12)


Oslo – Spektrum

Torsdag 3. desember 2015

 

MOTÖRHEAD

 

SAXON
(Special guest)

 

GIRLSCHOOL
(Special guest)

 

I alle år har store og små band kommet og gått, trender og stiler har vært populære og forsvunnet, Motörhead kom og ble! Etter 40 år er de fortsatt et knusende eksemplar av ren, hardtslående Rock N’ Roll-energi. Med snart 22 album og et uendelig antall verdens-turnéer bak seg vokser fortsatt deres dedikerte fanbase. Ingen band gjennomfører et rockeshow med høyere tempo, mer intensitet, svette og eksplosivitet enn Lemmy og gjengen.

BAD MAGIC

Fylt til bristepunktet med bredbeint attityde, framtidsrettede tæl, samt illsinte rytmer og riff som vil rundjule trommehinnene fram til betingelsesløs overgivelse, er BAD MAGIC et velrettet spark i skrevet på enhver som våget å tro noe annet. Om disse menneskene i det hele tatt eksisterer vil de gjøre lurt i å gå til anskaffelse av ett par fete øreplugger, falle på kne og be til høyere makter, for stor-rigg-sprengern "Thunder And Lightning" og spesielt ø-r-e-d-ø-v-e-n-d-e "Teach‘Em How To Bleed", er et utvetydig bevis på at Motörhead er like sterke, slemme, høylytte, ubarmhjertige, kompromissløse og forbanna heavy som alltid.