INGURGITATING OBLIVION – Continuum of Absence

INGURGITATING OBLIVION – Continuum of Absence

Jeg må innrømme at med denne skiva fra dette bandet med det noe vanskelige navnet Ingurgitating Oblivion har jeg slitt med i snart ett år å få skrevet ned en anmeldelse av. Og det er ikke bare bandnavnet som er vanskelig heller. Tysk death metal som er både teknisk utfordrende å spille og høre på i tillegg til at det er progressivt. Tempomessig varierer det mye, det skjer mye hele tiden og det er litt mørkt og dystert.

Det er variert, men også mye nesten av det samme som går igjen. Til tross for at jeg har vært innom skiva i som sagt snart ett år, kjenner jeg ikke igjen låtene. Dette er bare en sånn skive du ikke helt får taket på men som du heller ikke klarer legge bort. En merkelig greie, men sånn er det. Det eneste jeg er sikker på, er at det er kvalitets death metal og jeg liker det jeg hører selv om jeg ikke helt er sikker på hva jeg hører på, hehe. Jeg kommer nok til å fortsette å ta den fram med jevne mellomrom og det er ikke helt utenkelig at en ny anmeldelse kommer med tiden.

https://www.facebook.com/IngurgitatingOblivionOfficial