Moonspell til John Dee tirsdag 10. november

Moonspell til John Dee tirsdag 10. november

Gothmetal-bandet Moonspell kommer til Oslo! De er Portugals største og mest ikoniske metal-band, og har nettopp sluppet sitt ellevte album "Extinct". Selv sier de følgende om den forestående turnéen: "Moonspell is preparing a visual and musically stunning show for all their eager fans, with different repertoire, some surprises and of course all the sheer incantatory power of their highly acclaimed new album Extinct. Don’t miss out!". Med seg på denne omfattende Europaturnéen har de franske Dagoba og greske Jaded Star – for en kveld dette blir!

Bill. kr. 225,- + bill.avg. 18 år leg.
Billetter: http://www.billettservice.no/event/moonspell-road-to-extinction-tour-part-ii-billetter/463009
Baren vår Kjøkkenet er en del av inngangspartiet til John DEE, og åpner allerede kl. 19.00. Døren til John DEE åpner kl. 20.00.

Av Jon Petter Kaalaas