Paradise Lost til John Dee fredag 16. oktober

Paradise Lost til John Dee fredag 16. oktober

Siden oppstarten i 1988 har britiske Paradise Lost vært et av de største navnene på den såkalte gothmetalscenen. De har ofte blitt omtalt som en perfekt krysning av Metallica og Sisters Of Mercy, og har inspirert band som Cradle Of Filth, Nightwish og HIM. Deres unike blanding av piano, tunge gitarer og et massivt industrilydbilde har gjort dem til sjangerfavoritter også her hjemme. Gothpionerene er nå ute med albumet ”The Plague Within” – førstesingelen ”Beneath Broken Earth” kan sjekkes ut under. Lucifer er med og varmer opp på denne turnéen.

Bill. kr. 295,- + bill.avg. 18 år leg.
Billetter: http://www.billettservice.no/event/paradise-lost-billetter/463171
Baren vår Kjøkkenet er en del av inngangspartiet til John DEE, og åpner allerede kl. 19.00. Døren til John DEE åpner kl. 20.00

Av Jon Petter Kaalaas