BACKYARD BABIES til Oslo (28/1)

BACKYARD BABIES til Oslo (28/1)

Rockefeller – Torsdag 28. januar 2016
BACKYARD BABIES

Etter en pause på 5 år er Backyard Babies endelig tilbake!

De svenske sleaze-rockerne Backyard Babies platedebuterte allerede i 1994 med "Diesel & Power", men bandet ble raskt lagt på is da gitarist Dregen startet The Hellacopters med Nicke Andersson fra Entombed. I 1997 startet Backyard Babies opp igjen, og de slapp det fantastiske andrealbumet "Total 13" året etter. Plutselig var Backyard Babies et av Sveriges største rockeband! Suksessen fortsatte med platene "Making Enemies Is Good" og "Stockholm Syndrome". Sistnevnte inneholdt bl.a. hiten "Minus Celsius". Deretter fulgte den Nicke Andersson-produserte "People Like People Like People Like Us", før de sa takk for seg med et selvtitulert album i 2008.

Bandet ble enige om å ta en pause på ubestemt tid i 2010, og spilte bl.a. en heidundrende konsert på Rockefeller i januar samme år, hvor de oppsummerte karrieren. Nå er de tilbake, mer sultne enn noen gang, og har nettopp sluppet albumet "Four by Four", deres første på 7 år! Sjekk musikkvideoen til singelen "Th1rt3en or Nothing" her.

Backyard Babies har spilt på mange store festivaler i sommer, og på nyåret legger bandet ut på en stor turné i Norden – turnéstarten er på Rockefeller i Oslo 28. januar!

Bandet består fremdeles av alle fire orginalmedlemmene; Peder Carlsson, Johan Blomquist, Dregen og Nicke Borg.

Billetter i salg mandag 7. september kl. 09.00.

Bill. kr. 265,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133