Timeworn og Grinding Fortune til Last Train torsdag 9. juli

Timeworn og Grinding Fortune til Last Train torsdag 9. juli

Det oslobaserte hardcore / metallbandet Timeworn ga ut sitt debutalbum, "Luminescent Wake" 14. november i fjor. Dannet ut av restene av bandet Eskatol da de gikk i oppløsning, med vokalisten fra tidligere Black Blood World, har bandet Timeworn reist seg og kommer med en kraftsalve av en debut. Omtaler så langt har nevnt alt fra Converge til Mastodon og Refused, metall, post-hardcore og beatdown uten den dårlige attituden. Listet av P3Pyro som et av de mest lovende banda i 2014 og fikk en "Awesome new band alert" av MetalSucks.net.

Etter å ha gitt ut tre mini-album som en gitar og tromme-duo har Grinding Fortune utvidet besetningen med en bassist, og akkurat signert en avtale med den stadig voksende underground-labelen Negative Vibe Records. Det har blitt jobbet hardt bak kulissene for å perfeksjonere et nytt sound som blander forskjellige typer metal, hardcore og noise med en eksperimentell vri, og nå er de endelig klare igjen for live-scenen! Det jobbes med et nytt album som har planlagt release i tidlig 2016, og det loves en smakebit av denne på Last Train!

Billett kr.  50 inkl bill.avg.
https://www.facebook.com/events/536093149874122
Start 22:00

Av Jon Petter Kaalaas